Sådan Tilsluttes En Geforce 8500 Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Geforce 8500 Til Et Tv
Sådan Tilsluttes En Geforce 8500 Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes En Geforce 8500 Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes En Geforce 8500 Til Et Tv
Video: Установка видеокарты КАК УСТАНОВИТЬ ВИДЕОКАРТУ — инструкция по замене видеокарты в компьютере 2024, Kan
Anonim

De nyeste GeForce 8500-serie grafikkort fra Nvidia er udstyret med et 9-bens S-Video input og output stik. På denne måde kan du slutte dit tv til din computer og bruge det ligesom en skærm.

Sådan tilsluttes en geforce 8500 til et tv
Sådan tilsluttes en geforce 8500 til et tv

Nødvendig

  • - grafikkort GeForce 8500;
  • - adapter.

Instruktioner

Trin 1

Tilslut dit GeForce 8500-grafikkort til dit tv ved hjælp af kompositvideo, da mange moderne tv har en RCA- eller Scart-videoindgang. Brug den specielle adapter, der følger med grafikkortet. Hvis du ikke har en, kan du købe en sådan enhed på radiomarkedet eller i enhver computerbutik.

Trin 2

Tilslut tv-kablet til adapteren. Derefter skal du sætte dit tv i "video" -tilstand, dvs. tryk på AV-knappen på fjernbetjeningen. Derefter skal du slutte adapteren til computeren ved at indsætte GeForce 8500-videokortet i det tilsvarende stik. Tænd din pc.

Trin 3

Indsæt den medfølgende GeForce 8500 videokortdriverdisk i din computer. Du skal køre installationsprogrammet til Nvidia Control Panel. Hvis du allerede har installeret det, skal du bare højreklikke på skrivebordet og vælge det relevante emne.

Trin 4

Klik på fanen Video & TV, og vælg Start guiden Tilføj tv. Klik på knappen "Næste" i det vindue, der vises. I næste trin skal du markere afkrydsningsfeltet "Composite signal type" og bestemme formatet på tv-signalet, som skal svare til indstillingerne på dit tv.

Trin 5

Fortsæt til næste punkt. Skærmtilstandsvinduet åbnes, hvor du kan vælge en af de tre foreslåede muligheder. Dualview giver dig mulighed for at bruge dit tv som et andet skrivebord. Udvidelsestilstand opdeler billedet i halvdelen mellem hovedskærmen og tv-skærmen, mens klontilstand bruges til at vise de samme oplysninger på begge skærme.

Trin 6

Indstil skærmtilstandsindstillinger, videosignalstandard, og juster tv-indstillingerne (lysstyrke, mætning og kontrast). Gem de angivne indstillinger, og udfør guiden til opsætning af tv.

Anbefalede: