Sådan Placeres En Parabol

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres En Parabol
Sådan Placeres En Parabol

Video: Sådan Placeres En Parabol

Video: Sådan Placeres En Parabol
Video: Trailer på "Montering av en Astra-parabol" 2024, Kan
Anonim

En parabol åbner op for en lang række muligheder. Det er relativt let at installere det selv. Det vigtigste er at opbevare de rigtige værktøjer og tålmodighed.

Sådan sættes en parabol
Sådan sættes en parabol

Instruktioner

Trin 1

Beslut, hvor du vil placere din parabol. Her opstår en række vanskeligheder. For det første skal der ikke være store forhindringer i vejen for antennens kontakt med satellitten: et træ, en høj bygning, en massiv metalstruktur osv. Alle disse objekter kan nedbryde signalmodtagelsen betydeligt, hvilket yderligere vil komplicere indstillingen af mange kanaler.

Trin 2

Tag PUNCHER. Det er uundværligt, hvis du vil installere en parabolantenne i et betongulv, en væg, et tag, en balkonrækværk osv. Lav huller, der er store nok til at rumme mellemstore bolte, da vægten af hele strukturen kræver massive fastgørelser.

Trin 3

Når hullerne er klar i henhold til markeringerne på antennens monteringsflade, skal du tage ankerboltene. De vil gøre det muligt at opnå tilstrækkelig stivhed til at fastgøre en struktur med en sådan vægt. Skru dem ind. Fastgør antennestativet til ankerboltene.

Trin 4

I henhold til monteringsdiagrammet skal du samle resten af strukturen for at installere parabolantenne. Giv en stiv montering og evnen til at dreje selve gryden for at justere vinklen for maksimal signalklarhed.

Trin 5

Bor et andet hul. Denne gang igennem. Gennem det vil du køre kablet fra parabolantenne til modtageren. Når kablet er tilsluttet, skal du vælge funktionen "Søg efter kanaler" på modtageren. Konfigurer det maksimale antal kanaler for din region.

Trin 6

Find antennens position, hvor signalet bliver klarere. Lås bækkenet i denne position. Stram monteringsboltene sikkert for at forhindre antennen i at dreje på grund af kraftig vind eller dens egen vægt.

Anbefalede: