Sådan Blinker Du Samsung I900

Indholdsfortegnelse:

Sådan Blinker Du Samsung I900
Sådan Blinker Du Samsung I900

Video: Sådan Blinker Du Samsung I900

Video: Sådan Blinker Du Samsung I900
Video: Обзор Samsung SGH-i900 Witu 2024, Kan
Anonim

Mobiltelefon blinker er nødvendig for at den skal have flere muligheder for at arbejde. Der er flere typer firmware til Samsung i900-telefonen. Kun du har brug for at installere dem meget omhyggeligt.

Sådan blinker du Samsung i900
Sådan blinker du Samsung i900

Nødvendig

  • telefon;
  • installationsprogram;
  • computer

Instruktioner

Trin 1

Da kommunikatoren Samsung i900 er et hit i den mobile verden, har mange udviklere frigivet et imponerende antal firmware til den. Du kan finde blandt dem både minimalistiske og meget funktionelle. Når du installerer (firmware) på telefonen, skal en af de grundlæggende regler overholdes - de skal installeres meget omhyggeligt, ellers kan telefonen brydes. En anden regel, der skal følges, er ikke at røre ved skærmen, mens du blinker på din telefon. Dette skyldes, at skærmen er berøringsfølsom, og du ved et uheld at røre ved din finger kan slå hele indstillingen ned. Før du blinker din kommunikator, skal du downloade et specielt program fra Internettet. Eksperter anbefaler: Overfør data og kontakter på telefonen, mens den svinger, i tilfælde af at den er til din computer. Det vil sige lave en sikkerhedskopi i tilfælde af mislykket firmware. Når programmet (kaldet SamsungModem) er downloadet, skal du først installere det på din computer. Nu har du det i en arkiveret tilstand. Derfor skal du åbne programmet. Kør derefter GrandPrix-blitzprogrammet, som blev gemt i arkivpakken.

Sådan blinker du Samsung i900
Sådan blinker du Samsung i900

Trin 2

Vælg GrandPrix-elementet Vælg en platform, gå til det og klik på billedfeltet GrandPrix lv. Tryk nu på PDA-knappen, en plade med en liste over filer vises. Du skal vælge en.bin-fil. Dobbelttjek, at du arbejder med PDA-knappen og ikke med nogen anden.

Trin 3

Fjern derefter markeringen i alle felter på systemets anmodning, bekræft din hensigt om at starte firmwaren ved at trykke på detekteringsknappen og sluk for telefonen. SIM-kortet og hukommelseskortet skal fjernes fra enheden, før firmwaren startes, og batteriet skal udskiftes efter denne procedure. For at starte installationen skal USB-kablet være tilsluttet en telefon, der endnu ikke fungerer, og kun derefter klikke på "tænd" -knappen.

Sådan blinker du Samsung i900
Sådan blinker du Samsung i900

Trin 4

I GrandPrix-programmet skal du derefter vælge knappen Start download og vente, indtil firmwaren er downloadet fuldt ud til telefonen (dette kan overvåges ved at udfylde den grønne bjælke på telefonen) Når download afsluttet vises, betyder det, at installationen er over. Denne proces tager cirka 5-8 minutter. Det vigtigste er ikke at røre ved noget i dette øjeblik. Når systemet har informeret dig om, at overførslen er afsluttet, skal du frakoble kablet og trykke på reset-knappen på telefonen.

Trin 5

Telefonen skal genstarte, hvorefter du skal genstarte den manuelt. Når startskærmen vises, er firmwaren næsten komplet. Det er kun at vente på den endelige installation af softwaren, hvorefter telefonen automatisk genstarter igen. For at få softwaren på din telefon korrekt skal du nulstille indstillingerne og slukke og tænde telefonen igen. Det er det, firmwaren blev gjort korrekt, og nu kan du nyde de ubegrænsede muligheder for din kommunikator.

Anbefalede: