Sådan Blinker Du Samsung SCX 3200

Indholdsfortegnelse:

Sådan Blinker Du Samsung SCX 3200
Sådan Blinker Du Samsung SCX 3200

Video: Sådan Blinker Du Samsung SCX 3200

Video: Sådan Blinker Du Samsung SCX 3200
Video: Samsung SCX-3200 красный свет ошибка. Как сбросить Samsung SCX-3200. 2024, April
Anonim

Samsung SCX-3200 er en almindelig model af laserprintere, som har en ret høj funktionalitet. I tilfælde af tekniske problemer kan brugeren blinke denne printer, dvs. opdatere sin software.

Sådan blinker du Samsung SCX 3200
Sådan blinker du Samsung SCX 3200

Instruktioner

Trin 1

Find ud af den aktuelle firmwareversion af printeren ved at udskrive en konfigurationsrapport (forveksl ikke denne rapport med oplysningerne på tavlen eller på maskinens typeskilt). For at gøre dette skal du holde STOP-knappen nede på printerens frontpanel nede i et par sekunder. Printerlampen blinker derefter, og der udskrives en rapport. I dokumentet skal du bemærke Firmvare Version-linjen. Sæt rapporten til side, da du får brug for den senere.

Trin 2

Hvis din printer har firmwareversion V3.00.01.08 eller lavere, kan du opdatere den ved hjælp af den samme firmware. Version V3.00.01.09 opdateres kun med den tilsvarende firmware. Download den relevante firmwareversion fra producentens websted, og pakk ud arkivet. Find filen ChangeSN.exe i mappen USB-serienummer, kør den, og indtast det relevante serienummer (normalt er det angivet i rapporten). Hvis din version er V3.00.01.08 eller lavere, skal du indtaste Z5IGBFEZC00780A og V3.00.01.09 er Z5IGBFBB701231E. Vælg funktionen "Skift serienummer via USB", klik derefter på "OK" og luk programvinduet.

Trin 3

Genstart printeren (sluk og tænd igen). Udskriv konfigurationsrapporten igen, find linjen Firmvareversion, og se om maskinens serienummer er ændret siden den oprindelige rapport. Hvis du har fulgt alle trin korrekt, skal nummeret ændres med succes, og du kan fortsætte processen med at blinke printeren.

Trin 4

Find firmwarefilen til den relevante version i det udpakkede arkiv. Det har en. HD-udvidelse. Træk den med musen til filen "usbprns2.exe". Derefter vises et sort vindue på skærmen, der beskriver processen med at blinke enheden, og indikatorerne på selve printeren blinker. Når printeren er genstartet automatisk, skal du udstede en ny rapport og se, om firmwareversionen er ændret.

Anbefalede: