Sådan Blinker Du En Samsung GT S5230

Indholdsfortegnelse:

Sådan Blinker Du En Samsung GT S5230
Sådan Blinker Du En Samsung GT S5230

Video: Sådan Blinker Du En Samsung GT S5230

Video: Sådan Blinker Du En Samsung GT S5230
Video: Ремонт Samsung S5230. Замена экрана тачскрина проверка тест 2024, Kan
Anonim

Praksis viser, at installation af en ny version af firmwaren i en mobiltelefon forbedrer enhedens kvalitet. Derudover er der ofte tilfælde, hvor processen med at ændre firmwaren førte til fremkomsten af en ny funktionalitet på enheden.

Sådan blinker du en Samsung GT S5230
Sådan blinker du en Samsung GT S5230

Er det nødvendigt

  • - MultiLoader;
  • - firmwarefil;
  • - USB-kabel.

Instruktioner

Trin 1

Start med at forberede softwaren og filerne, som du har brug for for at opdatere din mobiltelefon firmware. Download MultiLoader-appen. Brug den femte version af programmet. Dette vil fjerne visse problemer, der er fundet i tidligere sæt.

Trin 2

Download firmwarefilerne. For at gøre dette skal du bruge det officielle forum dedikeret til Samsung-mobilenheder. Download ikke firmwarefiler fra ubekræftede ressourcer. Dette kan beskadige enheden.

Trin 3

Slut din mobiltelefon til din computer ved hjælp af et USB-kabel. Forsøg aldrig at blinke enheden via Bluetooth. Det er usandsynligt, at du er i stand til at gennemføre firmwareopgraderingen korrekt.

Trin 4

Start MultiLoader-applikationen. Angiv platformstypen BRCM2133 i startmenuen. Aktiver firmwareopgraderingstilstand på din mobile enhed. For at gøre dette skal du holde tænd / sluk-knappen og lydstyrke op. Slip knapperne, når Download-meddelelsen vises på telefonens display.

Trin 5

Klik på knappen Portsøgning i MultiLoader-menuen. Når du har identificeret enheden, skal du gå til tilstanden Fuld download. Explorer-menuen starter straks derefter. Angiv firmwarefiler. For korrekt firmware til enheden skal du bruge filer med Bin, Rc1, Rc2 og Ffs-udvidelser fra Bootfiles-biblioteket og alle filer i Calset-mappen.

Trin 6

Når du har forberedt firmwaretilstanden, skal du klikke på knappen Download. Vent på, at applikationen er færdig. Tryk ikke på telefontasterne i denne periode. Når den mobile enhed tændes automatisk, skal du frakoble USB-kablet.

Trin 7

Kontroller funktionaliteten af den nye firmware. Nulstil din mobiltelefon ved at ringe til servicekoden * # 1234 #.

Anbefalede: