Sådan Installeres Spillet På En Samsung-telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Spillet På En Samsung-telefon
Sådan Installeres Spillet På En Samsung-telefon

Video: Sådan Installeres Spillet På En Samsung-telefon

Video: Sådan Installeres Spillet På En Samsung-telefon
Video: Как настроить VPN на телефоне Samsung 2024, Kan
Anonim

Installation af et spil på en mobiltelefon kan gøres på to måder: ved hjælp af en computer og også gennem selve telefonens grænseflade. Faktisk er der intet vanskeligt ved at installere et spil på en telefon - absolut alle kan klare en sådan opgave.

Sådan installeres spillet på en Samsung-telefon
Sådan installeres spillet på en Samsung-telefon

Nødvendig

Mobiltelefon, computer, internetforbindelse

Instruktioner

Trin 1

Lad os først overveje muligheden for at installere spillet fra selve telefonen. Du skal oprette forbindelse til internettet på din mobil, downloade det ønskede spil og derefter åbne mappen med applikationen. Derefter skal du aktivere spilinstallatøren og vente på, at installationen er afsluttet. Alle handlinger tager normalt ikke mere end fem minutter. I tilfælde af at installationen af spillet skal udføres ved hjælp af en computer, bliver du nødt til at handle på en lidt anden måde.

Trin 2

Først og fremmest skal du installere et program på din computer, der giver pc'en mulighed for at oprette forbindelse til mobiltelefoninterfacet. Dette program er normalt placeret på en disk, der leveres som standard med en mobiltelefon. Når du har installeret den krævede software, skal du genstarte operativsystemet i menuen "Start" for at fungere korrekt i fremtiden.

Trin 3

Efter genstart af operativsystemet skal du slutte din mobiltelefon til computeren ved hjælp af et USB-kabel som et stik. Åbn det program, du installerede, før systemet genstartes. Når den har oprettet en forbindelse til din telefon, kan du fortsætte med at installere spillet.

Trin 4

Download installationsfilen til spillet til din computer. Kontroller det for vira. Hvis filen er sikker at arbejde med, skal du kopiere den til den relevante destinationsmappe på din telefon. Afbryd forbindelsen mellem enheden og pc'en, og installer derefter spillet ved at indtaste den relevante kommando i telefongrænsefladen (start det downloadede installationsprogram).

Anbefalede: