Sådan Installeres Spillet På Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Spillet På Et USB-flashdrev
Sådan Installeres Spillet På Et USB-flashdrev

Video: Sådan Installeres Spillet På Et USB-flashdrev

Video: Sådan Installeres Spillet På Et USB-flashdrev
Video: Как прошить любую Playstation 3 в 2021? 2024, April
Anonim

Efter at have installeret et computerspil på et flash-kort kan du tage det med dig til ethvert sted og spille på enhver computer, der opfylder systemkravene i selve spillet.

Sådan installeres spillet på et USB-flashdrev
Sådan installeres spillet på et USB-flashdrev

Er det nødvendigt

Flashkort

Instruktioner

Trin 1

I dag kan hver pc-bruger installere computerspil på alle typer flytbare medier. Det betyder ikke noget, om du har en stor harddisk eller et kompakt flashdrev - spillet fungerer det samme fra ethvert medium. For at installere et spil, du er interesseret i, på et flash-kort, skal du udføre en række specifikke handlinger, når du installerer det. Du bør også overveje spillets karakteristika, når du vælger et flashkort til optagelse.

Trin 2

Valg af et USB-flashdrev til optagelse af et computerspil. For optimalt at vælge et flashkort til sådanne formål skal du være opmærksom på, hvor meget plads det udpakkede spil vil tage. For mere præcise oplysninger kan du oprindeligt installere spillet på din pc og se de nødvendige data i rodmappens egenskaber. Når du har angivet størrelsen på det udpakkede spil, skal du købe et flashdrev, så dets lydstyrke er 1-2 GB mere end det samlede volumen af spillet. Så hvis spillet vejer 1,5 GB, er et flash-kort med en hukommelsesressource på 3 GB ideelt til det.

Trin 3

Installer spillet på et USB-flashdrev. Indsæt spildisken i din computer, og vent på, at installationsvinduet vises. Definer det flashkort, der skal tilsluttes computeren, som installationsmappe. Efter at have specificeret de nødvendige parametre, start installationen af applikationen. Når installationen er afsluttet, kan du starte spillet fra dit flashkort.

Anbefalede: