Sådan Deaktiveres Chatpakken

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Chatpakken
Sådan Deaktiveres Chatpakken

Video: Sådan Deaktiveres Chatpakken

Video: Sådan Deaktiveres Chatpakken
Video: Sådan pakker du effektivt 2024, Kan
Anonim

Chatpakke er en ekstra service, der leveres til MTS-abonnenter. Ofte er det medtaget på listen over kundeservices som standard, som de måske ikke engang kender til.

Sådan deaktiveres chatpakken
Sådan deaktiveres chatpakken

Instruktioner

Trin 1

I telefonens standbytilstand skal du indtaste * 111 * 12 # og trykke på opkaldsknappen. I servicemenuen, der vises, skal du vælge deaktivering af MTS-chatpakken, hvorefter du skal modtage en SMS-besked, der underretter dig om, at applikationen er accepteret, og senere en besked om afbrydelsen.

Trin 2

Gå til det officielle websted for MTS-firmaet, til brugerens personlige konto. Hvis du ikke har en konto i dette system, skal du oprette en (du skal muligvis bruge din telefon til at bekræfte). Gå til listen over tjenester, der er forbundet med dig, og deaktiver chatpakken. Brug denne menu til at administrere og andre tjenester fra denne mobiloperatør.

Trin 3

For regelmæssigt at overvåge de tjenester, der er forbundet med dig, skal du bruge denne menu på din personlige konto eller tjekke deres liste hos operatøren. Meget ofte forbinder MTS nogle tjenester uden abonnenters samtykke, da de først leveres gratis, hvorefter den efter en vis periode begynder at betale et abonnementsgebyr for dets brug (eller ikke-brug).

Trin 4

For at kontrollere de tilsluttede tjenester fra Megafon-operatøren skal du bruge menuen Servicevejledning eller ringe til operatøren på 0500. Du kan også få oplysninger på virksomhedens kundeservicekontorer ved at give SIM-kortholderens pas.

Trin 5

For at administrere de tilsluttede tjenester fra Beeline-virksomheden skal du også oprette en personlig konto til brugeren og kontrollere overholdelsen i listen over tilsluttede tjenester. Hvis du ikke har adgang til Internettet, skal du ringe til operatøren på 0611 og finde ud af de nødvendige oplysninger i virksomhedens tekniske supporttjeneste. Kontakt også nærmeste servicekontor, forudsat at SIM-kortet er registreret i dit navn.

Anbefalede: