Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Computers Videokort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Computers Videokort
Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Computers Videokort

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Computers Videokort

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Computers Videokort
Video: Установка видеокарты КАК УСТАНОВИТЬ ВИДЕОКАРТУ — инструкция по замене видеокарты в компьютере 2024, April
Anonim

På trods af at en bestemt kategori af skærme kan understøtte high-definition video, foretrækker mange mennesker at se deres yndlingsfilm på tv. For ikke at købe dyre afspillere eller eksterne harddiske kan du slutte computersystemenheden til tv'et.

Sådan tilsluttes et tv til en computers videokort
Sådan tilsluttes et tv til en computers videokort

Nødvendig

DVI-HDMI-kabel

Instruktioner

Trin 1

Start med at vælge det stik på dit tv, som du skal tilslutte dit grafikkort til. Det er ingen hemmelighed, at der er et analogt og digitalt videosignal. Til transmission af den første type er portene VGA, S-video og SCART og for den anden - DVI og HDMI. I grafikkort kan du finde alle disse stik undtagen SCART. Lad os smide det med det samme.

Trin 2

I en situation, hvor formålet med at forbinde et tv er at se high definition-video, er det mest rimeligt at bruge digitale kanaler. De der. det er stadig at vælge mellem HDMI- og DVI-porte. Faktum er, at kun nye videoadaptere er udstyret med en HDMI-port. Men der er et specielt DVI-HDMI digitalt signaloverførselskabel.

Trin 3

Tilslut tv'et til computerens videokort ved hjælp af ovenstående kabel. Bemærk, at du kan bruge et HDMI til HDMI-kabel og en DVI til HDMI-adapter. Tænd for tv'et, åbn indstillingsmenuen, og vælg den ønskede port som hovedkilde.

Trin 4

Tænd computeren, og vent på, at operativsystemet starter. Åbn kontrolpanelet. Naviger til menuen Udseende og personalisering. Vælg "Opret forbindelse til en ekstern skærm".

Trin 5

Du vil se et vindue med to skærme øverst. Yderligere indstillinger afhænger af, hvilket formål du forfølger ved at slutte computeren til tv'et.

Trin 6

Hvis du planlægger at se video på tv-skærmen og samtidig arbejde på computeren, skal du vælge emnet "Udvid skærm". Start videoafspilleren, og flyt vinduet uden for skærmen. Det skal vises på tv-skærmen.

Trin 7

Hvis du vil afspille video på begge skærme på samme tid, skal du vælge "Dupliser disse skærme". Denne funktion fungerer kun med grafikkort, der understøtter dual channel-tilstand.

Anbefalede: