Sådan Tilsluttes Et Tv Til Et Videokort Via HDMI

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Tv Til Et Videokort Via HDMI
Sådan Tilsluttes Et Tv Til Et Videokort Via HDMI

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Til Et Videokort Via HDMI

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Til Et Videokort Via HDMI
Video: Установка видеокарты КАК УСТАНОВИТЬ ВИДЕОКАРТУ — инструкция по замене видеокарты в компьютере 2024, April
Anonim

Moderne plasma- og LCD-tv understøtter HD- og Full HD-billeder. Desværre er det ikke altid muligt at købe en Blue-Ray-afspiller for at se videoer i den rette kvalitet. Dette problem kan løses ved at slutte en stationær computer eller bærbar computer til tv'et.

Sådan tilsluttes et tv til et videokort via HDMI
Sådan tilsluttes et tv til et videokort via HDMI

Nødvendig

  • - HDMI-HDMI-kabel
  • - DVI-HDMI-adapter.

Instruktioner

Trin 1

Til transmission af digitale billeder er moderne videokort udstyret med DVI- og HDMI-porte. I tv'er findes HDMI-porten oftest. Dette skyldes, at dette er et relativt nyt stik, hvorigennem et lydsignal kan transmitteres. Hvis din pc's videokort kun har en DVI-port, skal du købe en DVI-Out til HDMI-In adapter.

Trin 2

Sluk for din computer (bærbar computer). Tilslut adapteren og HDMI til HDMI-kablet til den ønskede port. Tilslut den anden ende af kablet til kanalen med samme navn på tv'et. Tænd computeren, og vent på, at operativsystemet indlæses.

Trin 3

Tænd nu dit tv, og åbn indstillingsmenuen på denne enhed. Find emnet "Signal Source", og vælg den HDMI-port, som du tilsluttede kablet til. Efter anvendelse af indstillingerne viser tv'et sandsynligvis computerens skrivebord uden proceslinjen og genveje.

Trin 4

Hvis dette ikke sker, skal du fortsætte med at indstille den synkrone funktion for de to skærme. Åbn Kontrolpanel, og naviger til Udseende og personalisering. Åbn menuen "Opret forbindelse til ekstern skærm".

Trin 5

Når du har åbnet et vindue med titlen "Skærmindstillinger", skal du klikke på knappen "Find". Vent til tv-grafikken vises. Vælg det, og aktiver elementet "Udvid til dette skærmbillede".

Trin 6

At udvide dit skrivebord er den ideelle indstilling til, at dit tv og din skærm fungerer synkroniseret. Dens anvendelse giver dig mulighed for samtidig at starte videoafspilleren på skærmen på en ekstern enhed uden at optage skærmens arbejdsområde.

Trin 7

Hvis du ønsker at få et identisk billede på tv'et og skærmen, skal du vælge det grafiske billede af tv'et og aktivere funktionen "Dupliker på denne skærm".

Anbefalede: