Sådan Overføres Penge Fra En Qiwi-tegnebog Til En Mobiltelefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Penge Fra En Qiwi-tegnebog Til En Mobiltelefon
Sådan Overføres Penge Fra En Qiwi-tegnebog Til En Mobiltelefon

Video: Sådan Overføres Penge Fra En Qiwi-tegnebog Til En Mobiltelefon

Video: Sådan Overføres Penge Fra En Qiwi-tegnebog Til En Mobiltelefon
Video: QIWI: быстрая регистрация и идентификация киви кошелька 2024, April
Anonim

Du kan overføre penge fra en Qiwi-tegnebog til en anden tegnebog af det samme system, et bankkort eller en mobiltelefon. Du kan gøre dette på din personlige konto ved hjælp af knappen "Udtag".

Sådan overføres penge fra en qiwi-tegnebog til en mobiltelefon
Sådan overføres penge fra en qiwi-tegnebog til en mobiltelefon

Qiwi betalingssystem

Med fremkomsten af Internettet finder et stort antal indkøb sted der. Elektroniske betalingssystemer er perfekte til disse formål. Deres popularitet skyldes, at folk foretrækker at betale for forskellige tjenester og varer uden at forlade deres hjem. Qiwi betragtes som en af de mest populære betalingstjenester.

Qiwi-tegnebog er et betalingssystem, som du kan betale for tjenester samt foretage pengeoverførsler med. Qiwi-systemet gør det muligt at betale for enhver form for service: forsyningsselskaber, mobiltelefon, internet, tv, varer osv. Der er ikke længere behov for at stå i kø, alt betales så hurtigt og enkelt som muligt.

Måder at overføre penge fra Qiwi til celle

Alle beregninger i Qiwi-tjenesten udføres via brugerens personlige konto. Men først skal du registrere dig. For at gøre dette skal du gå til det officielle Qiwi-websted, indtaste dit telefonnummer og klikke på knappen "Registrer". Så skal du bare komme med et kodeord - og registreringen gennemføres med succes.

Efter godkendelse åbnes brugerens personlige konto. De tre vigtigste knapper, der bruges til arbejde, er "Påfyldning", "Betal" og "Udtag". I dette tilfælde skal du klikke på knappen "Tilbagetræk" (du kan også bruge knappen "Overfør", som er placeret lige over hovedknapperne).

Efter at have klikket på knappen "Tilbagetræk", åbnes et nyt vindue, hvor du skal udfylde felterne med dine data. Alt er simpelt her: du skal angive mobiltelefonnummeret (din egen eller enhver anden modtager), overførselsbeløbet (minimumsbeløbet er som regel 1 s.) Og skriv en kommentar til overførslen (selvom dette er valgfri). Når du har udfyldt alle data, skal du klikke på knappen "Betal", og efter kort tid kommer pengene til modtagerens konto. Lige under knappen "Betal" er der to mere - "Gem" og "Planlæg". Ved hjælp af dem kan du enten gemme felterne på forhånd til efterfølgende betaling eller planlægge en pengeoverførsel til en bestemt dato.

Der er en anden måde at overføre penge fra Qiwi til mobil. I den personlige konto (til venstre for hovedknapperne) er der et punkt "Min mobil". Efter at have klikket på denne knap åbnes det tidligere velkendte vindue. Betaling er nøjagtig den samme. Den eneste forskel er, at det brugernummer, der er angivet under registreringen, automatisk indtastes i feltet "Telefonnummer". Og for at overføre penge skal du bare angive beløbet og klikke på knappen "Betal".

Anbefalede: