Sådan Overføres Penge Fra Kort Til Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Penge Fra Kort Til Telefon
Sådan Overføres Penge Fra Kort Til Telefon

Video: Sådan Overføres Penge Fra Kort Til Telefon

Video: Sådan Overføres Penge Fra Kort Til Telefon
Video: Binance hvordan overføre til bankkonto og enkel gjennomgang 2024, April
Anonim

Du kan overføre penge fra et kort til en telefon gennem selvbetjeningsterminaler eller pengeautomater ved hjælp af en mobilbank eller internetbank. For nemheds skyld udstyrer mobiloperatører deres websteder med særlig funktionalitet. Det er let at foretage en overførsel uanset navnet på dit bankkort. Den eneste regel er at indtaste telefonnummeret nøjagtigt. Ellers bliver pengene en gave til en anden abonnent. Alle systemer har flere beskyttelsesgrader.

Overfør penge fra kort til telefon
Overfør penge fra kort til telefon

Er det nødvendigt

  • en computer;
  • Bank kort;
  • telefon;
  • terminal;
  • adgang til Internettet.

Instruktioner

Trin 1

Overfør penge fra kortet til telefonen gennem terminalen. Enhver pengeautomat er egnet til dette formål. Indsæt kortet i modtageren. Indtast din pinkode. I menuen, der åbnes, skal du vælge emnet "Betaling for mobilkommunikation" eller "Betalinger". I sidstnævnte tilfælde skal du vælge "Internet og IP-telefoni".

Vælg den, der passer til dig, blandt de præsenterede operatører. Hvis du ikke er sikker på det rigtige valg, skal du kontrollere oplysningerne hos telefonens ejer. Moderne terminaler er udstyret med en automatisk detekteringsfunktion. Derfor vil den korrekte mulighed blive fremhævet efter indtastning af telefonnummeret. Det er tilbage at indtaste beløbet og klikke på knappen "Betal". Indtast nummeret uden det første ciffer 8. Ellers fungerer betalingen ikke

Hvis mobilbanktjenesten er tilsluttet, modtager du en kort besked om overførsel af penge til kortet. Der opkræves ingen provision for denne service. Hvis du på et eller andet tidspunkt bemærker en fejl i de angivne oplysninger, skal du klikke på knappen "Annuller" eller "Tilbage". På det sidste trin, tag din check. Det vil være nyttigt, hvis betalingen ikke gik igennem, var der systemfejl. Kontakt en serviceafdeling i en sådan situation. Hendes nummer er på checken.

Overfør penge fra kort til telefon gennem terminalen
Overfør penge fra kort til telefon gennem terminalen

Trin 2

Betaling via internetbank. Alle store banker (Sberbank, Alfa-Bank, VTB24, Svyaznoy og nogle andre) har denne service. Først skal du registrere dig på siden. Hvis betaling sker fra et Sberbank-kort, skal du indhente et identifikationsnummer og adgangskode i terminalen. I andre finansielle institutioner udstedes login og adgangskode sammen med serviceaftalen på tidspunktet for modtagelsen af bankkortet.

Vælg emnet "Betaling for mobilkommunikation". Udfyld formularen med angivelse af det ønskede telefonnummer og det beløb, der skal indtastes. I anden fase skal du bekræfte betalingen. Til dette formål modtager du en SMS med en kode for at bekræfte handlingen. Det varer kun i et bestemt antal minutter. Hvis du i løbet af denne periode ikke indtaster det i det relevante felt, skal du anmode om adgangskoden igen.

Hvis du bruger denne service regelmæssigt, skal du aktivere "Autobetaling". Gør dette på din personlige konto efter den første overførsel af penge fra kortet til telefonen. Indstil dine foretrukne muligheder. Gebyret opkræves månedligt på bestemte datoer, eller når beløbet på telefonen reduceres til minimumsværdien. Dataene gemmes i overensstemmelse med de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Med denne metode kommer pengeoverførslen med det samme. Banker tillader ikke situationer, hvor forsinkelser er mulige.

Overfør penge fra kort til telefon via internetbank
Overfør penge fra kort til telefon via internetbank

Trin 3

Du kan betale for telefonen med et kort via mobiloperatørens websted. For at gøre dette skal du gå til den officielle side. Vælg emnet "Betaling med kreditkort". Provisionen for en sådan tjeneste er 0%. Indtast dit telefonnummer eller personlige kontonummer. Indtast beløbet. Dens grænser adskiller sig fra operatør til operatør. For eksempel kan du ved MTS overføre mindst 100 rubler og maksimalt 15.000 rubler.

Det er fortsat at indtaste kortoplysningerne: nummer, udløbsdato, navn, trecifret CVV2 / CVC2-kode angivet på bagsiden af bankproduktet. Navnet er skrevet med engelske bogstaver som angivet på kortet. Nogle websteder kræver en e-mail-adresse. Du har brug for det for at modtage en kvittering for betaling.

Klik derefter på knappen "Betal". Den bank, der har udstedt dit kort, trækker automatisk beløbet fra kontoen og sender det til teleoperatøren. Data overføres til en autoriseret server via en renset kanal. Oplysningerne modtages i krypteret form i den erhvervende bank og lagres ikke i systemet.

For at gøre det nemmere og hurtigere at betale næste gang skal du oprette en standardbetalingsskabelon eller gemme denne betaling i en af mapperne. Når du vælger denne betalingsmetode, sendes en engangskodeord til telefonnummeret, som skal indtastes i et specielt vindue.

overføre penge fra kort til telefon på tjenesteudbyderens websted
overføre penge fra kort til telefon på tjenesteudbyderens websted

Trin 4

Der er en anden mulighed, der giver dig mulighed for at afskrive penge fra kortet til telefonen. Det er velegnet til dem, der har en mobilbank tilsluttet. Hvis du har et kort knyttet til din mobilbank, skal du sende en besked til det korte nummer, der er angivet i aftalen, med det beløb, der skal deponeres på din konto. Pengene krediteres med det samme, og der er ikke behov for at bekræfte betalingen.

Hvis flere kort er knyttet til et telefonnummer på én gang, skal du sende en besked til det korte nummer med betalingsbeløbet og de sidste 4 cifre på kortet. Der skal indsættes et mellemrum mellem de to.

Hvis du har brug for at fylde en anden persons telefon fra dit kort, skal du sende beskeden "Tel 9xxxx sssss", hvor x er telefonnummeret, s er overførselsbeløbet. En sådan tjeneste kan bruges i forhold til enhver bankklient, der har en SMS-underretningstjeneste aktiveret. Det er praktisk at overføre penge gennem en mobilbank, fordi det giver dig mulighed for at udføre transaktioner væk fra pengeautomater eller computere.

overføre penge fra kort til telefon ved hjælp af en mobilbank
overføre penge fra kort til telefon ved hjælp af en mobilbank

Trin 5

Tjenesten med at overføre penge fra kort til telefon tilbydes også af nogle elektroniske tegnebøger. Hvis du har en Qiwi-tegnebog, "Yandex-money", på siden, skal du vælge emnet "Betal". Hvis der ikke er nogen Qiwi-tegnebog, oprettes den automatisk, når du udfylder formularfelterne. For at bekræfte godkendelse skal du indtaste din tegnebogsadgangskode, en engangskode fra en SMS-besked. Vælg mellem betalingsmetoderne "Bankkort". Det er fortsat at trykke på knappen "Betal". Serviceprovisionen er fra 0 til 0,75% afhængigt af operatøren. Hvis du linker dit bankkort til din tegnebog, behøver du ikke indtaste nummeret næste gang.

På operatørens websted kan du vælge betalingen "Yandex Money". Autorisation i systemet sker efter valg af betalingsmetode. Det er fortsat at vælge bankkortindstillingen og følge instruktionerne. Pengene debiteres i de næste par minutter og krediteres uden provision.

Anbefalede: