Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Computer Via HDMI

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Computer Via HDMI
Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Computer Via HDMI

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Computer Via HDMI

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Computer Via HDMI
Video: Как подключить ноутбук к телевизору с помощью кабеля HDMI - легко 2024, Kan
Anonim

Du kan slutte et tv til en computer via HDMI ved hjælp af et passende kabel ved at slutte en enhed til en anden via et specielt stik. Derudover skal du anvende nogle indstillinger.

Du kan slutte dit tv til din computer via HDMI
Du kan slutte dit tv til din computer via HDMI

Instruktioner

Trin 1

Køb et HDMI til HDMI-kabel, der er i den rigtige længde for at slutte dit tv til din computer. Hvis dit tv ikke har dette stik, kan du købe en DVI-Out-adapter og forbinde den til HDMI-ind-porten. Computeren eller den bærbare computer skal også have en HDMI-port, ellers vil forbindelsen mislykkes.

Trin 2

Tilslut et HDMI til HDMI-kabel til en passende port på din computer, og slut den anden ende til den tilsvarende port på dit tv. Tænd dit tv og din computer. Find tv-inputknappen på din tv-fjernbetjening, og tryk på den. I den menu, der vises, skal du angive HDMI-udgangen som signalkilde (hvis forbindelsen er korrekt, vil dette punkt sandsynligvis blive fremhævet). Et par sekunder derefter vil du se et billede af dit operativsystems skrivebord på skærmen, og dette indikerer, at du var i stand til at forbinde tv'et til din computer via HDMI.

Trin 3

Hvis billedet fra computeren stadig ikke vises på tv-skærmen, skal du højreklikke et vilkårligt sted på systemets skrivebord og vælge "Skærmopløsning" eller "Udseende og personalisering" (afhængigt af Windows-versionen). Klik på knappen "Find" ved siden af billedet og nummeret på din skærm. Derefter skal du klikke på menuen "Skærm" og vælge det tilsluttede tv på listen, der vises, og derefter klikke på "Kopier til dette skærmbillede". Klik på "Anvend" og "OK". Din computer vil nu være tilsluttet dit tv via HDMI.

Trin 4

Husk at for at overføre ikke kun billedet, men også lyden fra computeren til tv'et, skal du udføre flere yderligere trin. Først skal du købe et AUX-kabel og slutte det i den ene ende til Audio-Out-porten på din computer og til den anden ende til Audio-In-stikket på dit tv (navnet og placeringen af stikkene varierer efter model).

Trin 5

Gå til menuen "Start" i operativsystemet, og åbn "Kontrolpanel", og klik derefter på ikonet "Lyd". Hvis lydkablet var tilsluttet korrekt, vil du se et output til tv'et blandt de tilgængelige lydenheder. Klik på den med højre museknap, og vælg "Brug som standard". Nu kan du ikke kun nyde at se billedet fra skærmen på tv-skærmen, men også lytte til lydene gengivet af operativsystemet på det.

Anbefalede: