Sådan Tændes Karaoke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tændes Karaoke
Sådan Tændes Karaoke

Video: Sådan Tændes Karaoke

Video: Sådan Tændes Karaoke
Video: ЕГОР КРИД - PU$$Y BOY (Премьера Клипа, 2021) 2024, Marts
Anonim

Udtrykket "karaoke" har japanske rødder og oversættes som "kara" - tomt, "oke" - orkester. Angiver uafhængig sang til musik baseret på værker fra berømte kunstnere. I dette tilfælde vises sangens ord på skærmen.

Sådan tændes karaoke
Sådan tændes karaoke

Nødvendig

  • - mikrofon
  • - kraftfuldt lydkort
  • - kraftfulde højttalere
  • - et program til afspilning af karaoke
  • - softwaresystemsynthesizer

Instruktioner

Trin 1

Indstil din computer til karaoke-sang. Tilslut en mikrofon til systemenheden, juster forstærkningen (ved hjælp af knappen "indstillinger") for at høre dig selv i højttalerne.

Trin 2

For klarere lyd skal du muligvis bruge et nyt lydkort, f.eks. Et af disse: Digital (SB0220), Creative SB Live 5.1, Sound Card PCI osv. De ændrer tonen og forbedrer den samlede lyd. Softwaren til dem (drivere) kan downloades gratis på Internettet. Derudover gør tilstedeværelsen af et ekstra lydkort det meget lettere at tænde mikrofonen til sang. Tilslut bare stikket til den tilsvarende indgang.

Trin 3

Installer et karaoke-program på din computer. Du kan downloade det fra Internettet. For at gøre dette skal du indtaste søgefeltet i din browser forespørgslen: Karaoke Player. Efter installation af dette program skal du gå til indstillingerne og justere til din computer. På grund af tilstedeværelsen af en praktisk brugermenu, hvor alt er planlagt så meget som muligt, er det ikke svært at oprette et karaoke-program.

Trin 4

Hvis du har tilsluttet almindelige små computerhøjttalere, skal du skifte dem til professionelle og mere kraftfulde. Så kan du sætte pris på hele stemmen og have det sjovt med dine venner uden problemer.

Trin 5

For at få den bedste afspilning skal du installere en softwaresystemsynthesizer på din computer, såsom YAMAHA XG SoftSynthesizer S-YXG50. Derefter skal du gå til indstillingerne for karaoke-afspilleren og angive denne synthesizer som en enhed, der afspiller karaoke-filer.

Trin 6

Genstart din computer, find genvejen til karaoke-programmet på "Desktop", start programmet. Vælg en sang, du kan lide fra kataloget, læs dens tekst fra skærmen uden at glemme at synge ind i mikrofonen.

Anbefalede: