Sådan Tændes Mikrofonen Til Karaoke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tændes Mikrofonen Til Karaoke
Sådan Tændes Mikrofonen Til Karaoke

Video: Sådan Tændes Mikrofonen Til Karaoke

Video: Sådan Tændes Mikrofonen Til Karaoke
Video: Karaoke Bluetooth wireless microphone and record 2024, April
Anonim

I øjeblikket har personlige computere besat en meget vigtig niche i livet for en moderne person. De er ikke kun et værktøj til arbejde og computing, men også et værktøj til underholdning. Med en computer kan du se film, lytte til musik eller synge karaoke. I sidstnævnte tilfælde skal du først oprette forbindelse og konfigurere mikrofonen.

Sådan tændes mikrofonen til karaoke
Sådan tændes mikrofonen til karaoke

Instruktioner

Trin 1

Tilslut karaoke-mikrofonen til computeren ved at indsætte dens output i det tilsvarende stik på systemenheden. Hvis stikkene har forskellige farver, skal du huske at mikrofonstikket er lyserødt. Hvis karaoke-sættet også indeholder hovedtelefoner, skal du slutte dem til det grønne stik.

Trin 2

Venstreklik på højttalerikonet i bakken (højre side af proceslinjen, tæt på uret). Der vises et mixervindue med volumenindstillingen på computerens højttalere. Klik på højttalerikonet placeret over volumenskalaen for at åbne vinduet "Ejendom: højttalere", hvor du bliver nødt til at konfigurere karaoke-mikrofonen.

Trin 3

Gå til vinduet "Niveauer". Hvis karaoke-mikrofonen var tilsluttet korrekt, ser du nedenunder linjen med dens indstillinger. Se på højttalerikonet nær "Balance" -knappen, hvis der er tegnet en rød krydset cirkel på det, betyder det, at mikrofonen i øjeblikket er deaktiveret i systemet.

Trin 4

Klik på dette ikon for at aktivere funktionen. Brug lydstyrkeblanderen til at justere mikrofonens lyd. Denne metode til at tænde for mikrofonen er beskrevet for dem, der har operativsystemet Windows 7. Hvis du har en tidligere version, vil proceduren være lidt anderledes.

Trin 5

Sæt karaoke-mikrofonen i lydkortstikket på systemenheden. Klik på knappen "Start" på proceslinjen, og vælg menuen "Kontrolpanel". Find afsnittet "Lyd- og lydenheder", og dobbeltklik derefter på ikonet med venstre museknap.

Trin 6

I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Tale" og klikke på knappen "Lydstyrke". Vælg sektionen "Indstillinger" - "Egenskaber". Nedenfor er en liste over de forskellige tilsluttede lydenheder. Find indskriften "Mikrofon" og sæt et kryds ved siden af det. Klik på "Ok".

Trin 7

Installer et specielt karaoke-program på din pc. Kør det, og angiv den mikrofon, der var tilsluttet i indstillingerne. Start sangen, og prøv mikrofonen i aktion.

Anbefalede: