Sådan Tændes Kameraet På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tændes Kameraet På Din Telefon
Sådan Tændes Kameraet På Din Telefon

Video: Sådan Tændes Kameraet På Din Telefon

Video: Sådan Tændes Kameraet På Din Telefon
Video: How to use Phone as Webcam 2024, April
Anonim

De fleste moderne mobiltelefoner er designet til mere end bare at ringe og sende meddelelser. Disse multifunktionelle enheder kan gøre meget. Især for at gøre en mobiltelefon til et kamera eller optage en video skal du bare tænde kameraet på telefonen.

Sådan tændes kameraet på din telefon
Sådan tændes kameraet på din telefon

Instruktioner

Trin 1

Undersøg telefonen for en lås eller udløserknap til kameraet. For at tænde kameraet skal du skubbe det dias, der dækker kameralinsen på bagsiden af telefonen. Hvis der ikke er nogen lås, men der er en udløserknap i slutningen af telefonen, markeret med et kameraikon, skal du låse den mobile enhed op og trykke på knappen.

Trin 2

Overvej symbolerne på telefonskærmen. Mest sandsynligt vil der være to tilstande tilgængelige - fotos og videoer. Skift til den ønskede tilstand. Optag ved at trykke på den midterste knap på din telefon eller en knap på skærmen.

Trin 3

Hvis der ikke er nogen kameralukker eller knapper, skal du låse din telefon op og finde kameraprogrammet i menuen eller et andet program, der har et kameraikon. Vælg applikationen, og start den. Optag ved at trykke på centerknappen på din telefon eller en dedikeret knap på skærmen (hvis du bruger en touchscreen-telefon).

Trin 4

Tænd kameraet på iPhone ved hjælp af kameraappen, når du har låst din telefon op. Hvis din telefon er opdateret til version 5, skal du trykke på knappen Hjem, trykke på kameraikonet på skærmen i nederste højre hjørne med fingeren og skub skærmen opad. Optag ved at trykke på den aflange knap i midten. Hvis du vil tage en video, skal du flytte skyderen i nederste højre hjørne til projektorikonet (filmkamera). For at tænde for kameraet skal du klikke på ikonet i øverste højre hjørne i form af et kamera med pile.

Trin 5

For at foretage et videoopkald skal du oprette forbindelse til operatøren og ringe til abonnentens nummer, men ikke trykke på opkaldsknappen. I stedet for opkaldsknappen skal du trykke på venstre tast på skærmbilledet Funktioner. Vælg "Videoopkald" eller lignende. Ret frontkameraet mod dig, mens du taler. Kameraet tændes automatisk.

Trin 6

Tænd frontkameraet automatisk under et Skype-videoopkald. Installer programmet på din telefon, konfigurer APN-adgangspunktet og start dets navn ikke med ordet wap, men med internet. Registrer dig på Skype-webstedet for at modtage et brugernavn og en adgangskode fra din konto. Kør programmet på din telefon, og indtast dit kodeord og login i de angivne felter. Føj den fremtidige samtalepartner til din kontaktliste. Ring ved at vælge "Videoopkald". Kameraet tændes automatisk.

Anbefalede: