Sådan Ordnes En Parabol

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ordnes En Parabol
Sådan Ordnes En Parabol

Video: Sådan Ordnes En Parabol

Video: Sådan Ordnes En Parabol
Video: Parabol 1 | AYT MATEMATİK KAMPI | Rehber Matematik 2024, April
Anonim

En parabol er en vigtig egenskab ved moderne tv. Det giver fremragende signalkvalitet og en lang række kanaler. Kun få virksomheder tilbyder deres kunder gratis installation, når de køber antenner. Ellers er dette en anden grund til at tjene penge. Du kan installere en parabolantenne alene, hvis du ved, hvordan du gør det korrekt.

Sådan repareres en parabol
Sådan repareres en parabol

Instruktioner

Trin 1

Bestem monteringsstedet på væggen. Det skal være på en solid, sikker del af væggen, så antennen ikke går i stykker. Brug om nødvendigt udstyr i høj højde eller en stige for at maksimere komforten i placeringen af antenneinstallationen (det er netop på grund af manglen på sådant udstyr, at folk skal ringe til et specielt teknisk supportteam).

Trin 2

Brug en stansemaskine til at slå hullerne til beslagene ud. Lav huller i henhold til monteringsboltenes størrelse. Da antenner normalt bruger mellemstore bolte, skal hullerne være ret store. Kør ankre ind i midten, og fastgør beslagene.

Trin 3

Hvis du beslutter at installere antennen på altanen, skal du lave huller i væggen og indsætte gevindstænger der, som igen er sikre med møtrikker. Installer antenner med 3 konvertere først. Saml og installer alle antenner på beslagene.

Trin 4

Tilslut konvertere, kabler og multifeeds. Lav monteringerne i vandret plan, så antennen ikke kan bevæge sig frit. Skub multifeds på stiften på centerholderen. Anbring de lange åbninger overfor den lille holder.

Trin 5

Stram dem, så de ikke kan drejes senere. Undersøg og stram omhyggeligt alle fastgørelseselementer på væggen eller balkonen for at sikre, at strukturen passer så tæt som muligt.

Trin 6

Fastgør kablet til centeromformeren ved hjælp af F-stikket. Skru den anden ende til modtageren, som igen forbinder til tv'et. Foretag ikke kablerne for lange, så de ikke forstyrrer hele strukturen. Så den sværeste del er efterladt. Det er kun at tænde for modtageren og tv'et og indstille parabolantenne i henhold til instruktionerne. Dette tager normalt ikke lang tid.

Anbefalede: