Sådan Kontrolleres Saldoen På En Personlig Konto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Saldoen På En Personlig Konto
Sådan Kontrolleres Saldoen På En Personlig Konto

Video: Sådan Kontrolleres Saldoen På En Personlig Konto

Video: Sådan Kontrolleres Saldoen På En Personlig Konto
Video: Когда выплачиваются доходы в AdSense? 2024, September
Anonim

Hvis du ønsker at få oplysninger om din personlige kontos tilstand, kan du bruge flere metoder, som hver har sine egne fordele. Uanset hvilken metode du bruger, vil du inden for kort tid modtage de nødvendige oplysninger.

Sådan kontrolleres saldoen på en personlig konto
Sådan kontrolleres saldoen på en personlig konto

Nødvendig

Pas, plastkort, internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Den mest velkendte måde for mange mennesker at kontrollere saldoen på en personlig konto er et besøg i bankens repræsentationskontor, hvis klient er denne eller den pågældende person. Hvis du beslutter at bruge denne metode, skal du bruge dit pas og kontonummeret, som du gerne vil modtage de oplysninger, du er interesseret i, når du kontakter banken. Ved ankomsten til banken skal du kontakte en medarbejder, der er kompetent i sådanne sager. Efter at have identificeret din identitet, vil en bankrepræsentant informere dig om saldoen på din konto.

Trin 2

Sig hvad du ikke siger, men et besøg i banken vil ikke være en praktisk mulighed for enhver person. For at redde dig selv fra uendelige køer kan du kontrollere din personlige kontosaldo på en anden måde. Hvis et bankkort er knyttet til din konto, kan du finde ud af saldoen på enhver pengeautomat. Bemærk, at det er bedre at vælge nøjagtigt den pengeautomat, der betjener dit kort. Hvis du forsøger at finde saldoen på en personlig konto i en pengeautomat i en anden bank, opkræves en provision på 100-200 rubler fra dig for en sådan operation. Afklaring af saldoen i din banks pengeautomat involverer ikke nogen provision.

Trin 3

Hvis din bank giver mulighed for at kontrollere klientens konto via Internettet, kan du finde ud af saldoen på din personlige konto uden at forlade dit hjem. For at gøre dette skal du bare besøge det relevante afsnit på din banks websted og logge ind ved hjælp af klientens unikke data. Hvis din bank giver en sådan mulighed, men du ikke kan komme ind på din personlige konto, skal du kontakte dens kontor. Her skal du udfylde en ansøgning om at oprette forbindelse til internetbanktjenesten. Bemærk, at nogle banker giver deres kunder et bestemt gebyr for at bruge denne service.

Anbefalede: