Sådan Tilsluttes En Forstærker Uden Line Out

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Forstærker Uden Line Out
Sådan Tilsluttes En Forstærker Uden Line Out

Video: Sådan Tilsluttes En Forstærker Uden Line Out

Video: Sådan Tilsluttes En Forstærker Uden Line Out
Video: How to connect subwoofer to the Amplifier without LFE or Sub Out? 2024, Kan
Anonim

OEM-bilradioer har ikke linjeudgange. Dette komplicerer i høj grad opgaven med at forbinde en forstærker til dem. For at tilslutte forstærkeren til en sådan radio skal du bruge en speciel line-in matchende adapter.

Sådan tilsluttes en forstærker uden line out
Sådan tilsluttes en forstærker uden line out

Instruktioner

Trin 1

Køb en line-in-adapter for at tilslutte en forstærker uden line-out. Med denne enhed kan du matche udgangssignalet til den ønskede værdi af forstærkerens indgangssignal. Disse værdier adskiller sig fra producent til producent. For eksempel har Kenwood forstærkere en værdi på 0,8V, mens Sony forstærkere har 8V.

Trin 2

Fjern bilradioen, og sæt adapteren i for at tilslutte forstærkeren. Gennemgå forbindelsesdiagrammet. I overensstemmelse hermed skal du forbinde adapterens indgangsledninger med bilradioens akustiske kontakter. Indstil værdien af udgangsspændingssignalet i henhold til kravene til forstærkeren.

Trin 3

Udfør denne handling med særlig omhyggelighed, da lydeffektjusteringens glathed afhænger direkte af den. Hvis værdierne ikke justeres ordentligt, trækkes lydstyrken brat, hvilket igen vil fremkalde forvrænget lyd. Og dette medfører alvorlig skade på højttalerne.

Trin 4

Tag tape. Fastgør line-in adapteren til ledningsnettet for at forbinde forstærkeren uden line-out. For at forhindre adapteren i at ramme andre komponenter i strukturen skal du pakke den ind med et tyndt lag skumgummi, som let kan fastgøres med elektrisk tape.

Trin 5

Tilslut ledningskablet til adapterudgangene. Sørg for at overholde markeringerne på linjeindgangene. Tilslut netledningerne til forstærkeren. Tilslut derefter alle ledningsledninger til den, og følg også markeringen. Tænd forstærkeren. Bemærk, at hver højttaler skal lyde i henhold til dens placering.

Trin 6

Kontroller balanceforholdet. Når du drejer denne knap til højre, skal kun de højre højttalere lyde; til venstre - henholdsvis venstre. Kontroller outputniveauet. For at gøre dette skal du dreje lydstyrkeknappen til ca. 70% af det maksimale niveau. Derefter skal du holde lydstyrken på et minimum. Hvis der under denne manipulation ikke var lydforvrængninger, tilsluttede du forstærkeren korrekt.

Anbefalede: