Sådan Tilsluttes En Forstærker Til En Forstærker

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Forstærker Til En Forstærker
Sådan Tilsluttes En Forstærker Til En Forstærker

Video: Sådan Tilsluttes En Forstærker Til En Forstærker

Video: Sådan Tilsluttes En Forstærker Til En Forstærker
Video: Kig med og se hvordan man tilslutter en equalizer til en forstærker! 2024, April
Anonim

Selv de mest avancerede højttalere kan forbedres ved hjælp af bro. Således er det f.eks. Muligt at forbinde ikke en, men flere forstærkere til systemet.

Sådan tilsluttes en forstærker til en forstærker
Sådan tilsluttes en forstærker til en forstærker

Instruktioner

Trin 1

Bagpanelet på en bilradio eller mixer har normalt stik til tilslutning af yderligere forstærkere. Hver kanal har et ¼ (1/8) jack mærket TRS eller THRU. Forbindelser som disse giver masser af forbindelsesmuligheder. Når du bruger XLR combo-stik, er et TRS-stik (THRU) udgangen til et elektronisk afbalanceret kredsløb og vil blive brugt som en linjeudgang til tilslutning af andre forstærkere.

Trin 2

Tilslut en af de afbalancerede udgange fra mixeren eller bilradioen til forstærkeren via XLR-stikket. Du kan også bruge indgangsvejen til kombinationsstik i denne kapacitet. I dette tilfælde bliver RS (THRU) -stikket et broforbundet stik (svarende til et Y-kabel), så indgangssignalet fra en af forstærkerne kan dirigeres til stikket, indgangsstik på den samme forstærker eller anden forstærkere i højttalersystemet.

Trin 3

Bemærk: TRS (THRU) -stikket kan ikke bruges som input, da dette kan overbelaste signalkilden og påvirke lydkvaliteten negativt.

Trin 4

Der er et antal af følgende krav, der skal overholdes for ikke at beskadige hele højttalersystemet:

- forstærkere skal være antifase;

- forstærkerne skal have samme forstærkning.

- forstærkere skal kunne modstå høj udgangsstrøm (op til 10A);

- efter montering af højttalersystemet justeres den bedste lydkvalitet ved at vælge værdien af modstandene i feedbacken.

Trin 5

Forudsat den broforbundne forbindelse bruges hver af forstærkerne som en enkelt kanal med en effekt, der er lig med summen af kræfterne i 2 (4) kanaler.

Trin 6

Jord aldrig en af lederne på hver forstærker i systemet, der skal tilsluttes, da begge udgange er positive, når de er bro.

Anbefalede: