Hvordan Man Laver En Scanner

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Scanner
Hvordan Man Laver En Scanner

Video: Hvordan Man Laver En Scanner

Video: Hvordan Man Laver En Scanner
Video: Hvordan man laver en enkelt scanning med Norton 2024, April
Anonim

Du skal ikke skynde dig til en butik eller et fotostudie, hvis du pludselig har brug for at scanne et dokument eller et foto - du har måske ikke engang mistanke om, at du allerede har en scanner!

Hvordan man laver en scanner
Hvordan man laver en scanner

Instruktioner

Trin 1

Faktum er, at ethvert moderne kamera, som næsten alle har, klarer perfekt scannerens arbejde, og i nogle tilfælde overstiger det digitale billede, der opnås på denne måde, det billede, som scanneren tager.

Trin 2

For at bruge kameraet som en scanner skal du indstille fotokvalitetsindstillingerne til maksimale og skifte til makrotilstand. Typisk er denne tilstand angivet med et blomsterikon. Nogle kameraer har en særlig kopitilstand til scanning, som kan være angivet med ikonet, der repræsenterer et eller flere ark papir.

Trin 3

Placer dit dokument eller foto på en plan overflade, og sørg for god belysning. Kameraets blitz er ikke særlig velegnet til optagelse af dokumenter, og den bedste kvalitet opnås normalt i naturligt dagslys. Direkte elektrisk lys kan forårsage blænding, så prøv at bruge blødt, diffust lys.

Trin 4

Ret linsen, prøv at holde kameraet i niveau, og tag et billede. Hvis billedet ikke er klart, kan du prøve at flytte kameraet væk eller zoome ind. Efter blot nogle få forsøg opnår du det ønskede resultat, og næste gang ved du nøjagtigt fra hvilken afstand du får et billede af god kvalitet.

Trin 5

Når du har modtaget et foto i høj kvalitet, er alt, hvad du skal gøre, at kopiere det fra kameraet til din computer. Gør dette med et USB-kabel eller en kortlæser.

Anbefalede: