Sådan Sender Du En Fax Til Rusland

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sender Du En Fax Til Rusland
Sådan Sender Du En Fax Til Rusland

Video: Sådan Sender Du En Fax Til Rusland

Video: Sådan Sender Du En Fax Til Rusland
Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2024, April
Anonim

For at sende en fax til Rusland skal du kende områdekoder og landekoder. Den yderligere procedure adskiller sig ikke fra den, når du sender dokumentationen til det nærliggende kontor. Oplysningerne vil blive leveret til modtageren så hurtigt og effektivt.

Sådan sender du en fax til Rusland
Sådan sender du en fax til Rusland

Instruktioner

Trin 1

Indsæt et A4-ark i åbningen på faxdækslet for at sende dokumentet til Rusland. Vent til kliket forekommer. Papiret er indsat korrekt, når det sidder fast i åbningen.

Trin 2

Løft håndsættet, og ring abonnentens nummer. For at sende dokumenter til Rusland skal du trykke på knappen "syv" og derefter områdekoden (tre, fire eller fem cifre) og abonnentens nummer. Når toneopkald er slået til, eller digital kommunikation fungerer, behøver du ikke vente på en klartone efter indtastning af syv. Hvis faxen er beregnet til en Moskva-modtager, skal du angive i hvilken zone telefonen er placeret. For nylig er hovedstaden opdelt i to halvdele med forskellige koder - 499 og 495.

Trin 3

Når du har ringet, skal du introducere dig selv, navngive din organisation. Bed om at modtage en fax. Vent til din modstander siger "start". Derefter skal du trykke på knappen "start" på enhedens panel. Hvis papiret kravler gennem rullen, er alt i orden - overførslen er begyndt. Hvis forbindelsen nulstilles, stopper arket, og displayet viser en meddelelse om funktionsfejl.

Trin 4

For at kontrollere, om dokumentet ankom, skal du ikke lægge på. Så snart transmissionen stopper, vil du være forbundet til abonnenten i den anden ende af linjen og være i stand til at stille alle dine spørgsmål.

Trin 5

Følg de samme trin for at sende dokumenter til en fax i automatisk transmission og modtagelsestilstand. Du behøver ikke at vente på operatørens svar Så snart du kommer igennem, vil du høre en automatisk stemme, der beder dig om at udføre de nødvendige manipulationer. For at begynde at sende dokumentet skal du trykke på det ønskede nummer på maskinpanelet og på knappen "start". Så kan du lægge telefonen på.

Trin 6

Hvis du hører en karakteristisk skarp lyd i modtageren, er det ikke nødvendigt at trykke på yderligere cifre på faxpanelet. Klik på "start" og dokumentet overføres.

Anbefalede: