Hvordan Man Laver Et Midi-tastatur

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Midi-tastatur
Hvordan Man Laver Et Midi-tastatur

Video: Hvordan Man Laver Et Midi-tastatur

Video: Hvordan Man Laver Et Midi-tastatur
Video: MIDI-КОНТРОЛЛЕР или КЛАВИАТУРА: какой из них лучше? | Отзыв Теда и Кела 2024, Kan
Anonim

Et miditastatur er en elektronisk enhed, der kan omdanne fysiske effekter, såsom justering af lydstyrken eller tryk på en tast, til en ordnet sekvens af digitale handlinger.

Hvordan man laver et midi-tastatur
Hvordan man laver et midi-tastatur

Er det nødvendigt

  • - computertastatur
  • - ikke-fungerende synthesizer / elektrisk klaver
  • - loddekolbe.

Instruktioner

Trin 1

Brug et specielt program til at lave et midi-tastatur ud af et almindeligt computertastatur. For eksempel FL studio, Bome's Mouse Keyboard, Virtual_MIDI_Keyboard. Download den virtuelle midi-klaver-app ved at gå til vmpk.sourceforge.net. Dette program giver dig mulighed for at kortlægge tasterne på dit tastatur for at bruge det som en midi.

Trin 2

Find en gammel ikke-fungerende synthesizer, fjern en række nøgler fra den, kassér resten. Enhver enhed passer til dig, det vigtigste er, at i det øjeblik der trykkes på tasten, lukker to kontakter. I dette tilfælde kan du bruge et legetøjs el-klaver til at lave et midi-keyboard.

Trin 3

Tag et unødvendigt computertastatur, det skal fungere og have en USB-udgang. Dette er nødvendigt for samtidig betjening af computertastaturet og midi. Skil det ad, du vil se, at i det øjeblik, der trykkes på knappen, lukkes to kontakter på forskellige "film", dette starter fra tavlen, som igen også har to sider med kontakter. Skriv et stykke papir ned, hvilke kontakter der svarer til hvilke knapper. Følg rækkefølgen af tasterne, så du ikke bliver forvirret.

Trin 4

Lod en strippet 15-25 cm ledning til hver stift på brættet. Dette er for at undgå lodning af ledningerne fra klavernøglerne til tavlen, da der er lidt plads, og det bliver lettere at dreje dem. Tag nøglerne fra klaveret, lod ledningerne til hver stift på tasterne. Du ender med en række børstetaster.

Trin 5

Tag det skematiske ark, og drej ledningerne fra klaveret med ledningerne fra computerens tastatur. Åbn appen Virtual midi piano, og gå til fanen Rediger, vælg Key Mapping og tildel de knapper, du ønsker en efter en. Afslut programmet. Midi-tastaturet er nu komplet.

Anbefalede: