Sådan Tilsluttes En Skærm Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Skærm Til Et Tv
Sådan Tilsluttes En Skærm Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes En Skærm Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes En Skærm Til Et Tv
Video: How to Convert an Old Computer Monitor to a TV Monitor 2024, Kan
Anonim

Enig, tanken kommer ofte til at tænke på, at computerskærmen er for lille til at se f.eks. Din yndlingsfilm. På sådanne øjeblikke vil du have, at videoen skal vises på tv-skærmen, men ikke miste kvalitet og lydstyrke.

Sådan tilsluttes en skærm til et tv
Sådan tilsluttes en skærm til et tv

Instruktioner

Trin 1

For at forbinde skærmen til tv'et skal du analysere de kabler, du har til rådighed

Trin 2

Bestem nøjagtigt, hvilken type tilslutningskabler du har.

De vigtigste forbindelsessystemer er: VGA (ofte blåt kabel), DVI (ofte hvidt kabel), normal forbindelse (ofte gult kabel) og SCART

Trin 3

Derefter skal du finde ud af, hvilken slags tilgængelige indgange dit tv har. Tv'et har en ekstra HDMI-, VGA-komponent eller en kompleks port.

Trin 4

Hvis du har DVI på din computer og HDMI på dit tv, kan du bruge DVI til HDMI-kabel. Hvis din computer og dit tv har en VGA-forbindelse, kan du tilslutte disse -VGA til VGA-kabler direkte. Hvis din computer har en VGA-forbindelse, og dit TV har en HDMI-forbindelse, kan du slutte et VGA-kabel til en DVI-konverter og derefter et DVI-kabel til et HDMI-forbindelseskabel. Disse metoder kan understøtte HD-signal.

Trin 5

Når du opretter forbindelse mellem skærm og TV, skal du huske på, at VGA-, DVI- og komponentvideokabler ikke understøtter lydsignaler.

Trin 6

Hvis dit HDTV har en lydindgang, kan du tilslutte et separat lydkabel fra din computers lydkort direkte til fjernsynet. Og du kan også tilslutte lydsignalet til forskellige enheder såsom eksterne computerhøjttalere eller dit stereoanlæg til hjemmet.

Trin 7

Hvis din computer ikke understøtter typen af videolink, kan du installere et nyt grafikkort, der har det rigtige link

Anbefalede: