Sådan Tilsluttes Sony Playstation 3 Til En Skærm

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Sony Playstation 3 Til En Skærm
Sådan Tilsluttes Sony Playstation 3 Til En Skærm

Video: Sådan Tilsluttes Sony Playstation 3 Til En Skærm

Video: Sådan Tilsluttes Sony Playstation 3 Til En Skærm
Video: How To Connect A PlayStation 3 (PS3) To A Computer Monitor (PC) or Computer Screen. 2024, Kan
Anonim

Den bedste mulighed for at vise billeder fra en moderne Sony-spilkonsol er selvfølgelig et widescreen-tv med en stor diagonal. Nye tv'er har altid støtte til en lang række forbindelsesmetoder. Men det er ikke altid muligt at købe eller bruge det, så det bliver ofte nødvendigt at slutte konsollen til en computerskærm under afspilning.

Sådan tilsluttes Sony Playstation 3 til en skærm
Sådan tilsluttes Sony Playstation 3 til en skærm

Instruktioner

Trin 1

Standard videooutputtet til PlayStation 3 er HDMI. Set-top-boksen leveres med et sådant kabel, det transmitterer både billede og lyd, hvilket er meget praktisk. Hvis din skærm har en HDMI-port, kan du blot slutte den ene ende af kablet til set-top-boksen og den anden til skærmen.

Trin 2

Kontroller først, om din skærm har HDMI. Se på bagsiden af skærmen, hvor stikkene til strømkablet og signalkablet fra computeren er placeret. Hvis du finder et passende stik mærket HDMI, skal du slutte dit konsolkabel til det. Tænd for din skærm, og tænd derefter for din konsol - du vil sandsynligvis se startskærmen for PlayStation 3. Bemærk, at det er bedst at slukke for din computer på dette tidspunkt. De fleste skærme skifter automatisk til den aktive signalkilde, hvilket betyder, at hvis din computer sender et signal til skærmen, vil du se et regelmæssigt billede fra skrivebordet.

Trin 3

Nogle skærme har en Source-knap, der giver dig mulighed for manuelt at vælge en billedkilde. Tryk på den flere gange, indtil du ser HDMI-beskeden på skærmen.

Trin 4

Den næste mulighed gælder, hvis din skærm ikke har et moderne high definition HDMI-interface, men et DVI-stik. Dens stikkontakt er normalt hvid i farve med et stort antal kontakthuller. I dette tilfælde skal du bruge et program til at teste din skærm for HDCP-understøttelse. Dette er sådan en high-definition videobeskyttelsesprotokol, uden hvilken skærmen ikke viser et billede fra set-top-boksen.

Trin 5

Download og installer CyberLink BD & 3D Advisor. Kør det, og klik på Blu-ray Disc-kontrolelementet. Vær opmærksom på den nederste linje af Video Connection Type. Hvis kolonnen overfor siger Nej, understøtter din skærm ikke HDCP. Gå til trin 6. Hvis Ja, understøtter skærmen denne funktion, og du kan oprette forbindelse ved hjælp af en adapter.

Trin 6

Køb en HDMI-til-DVI-D-adapter og et AV-kabel fra en set-top-boks med tulipanstik (hvid, rød, gul). Tilslut adapteren til skærmens DVI-stik, sæt HDMI-kablet i den ene ende ind i den og den anden i PlayStation 3. Sæt derefter de hvide og røde stik i højttalerne på den ene side og i set-top-boksen på den anden. Du kan tænde konsollen. Indstil opløsning og lydoutput i kontrolpanelet på din PS3.

Trin 7

Hvis din skærm ikke har et HDMI-stik og ikke understøtter HDCP, er der kun en mulig forbindelsesmulighed - køb en VGA Box-adapter. Tilslut HDMI-kablet fra PlayStation 3 til denne adapter på den ene side, og tilslut stikket fra skærmen og fra højttalerne på den anden side. Tænd konsollen, og du kan bruge den. Bemærk, at en adapter af denne type koster fra $ 50 til $ 100, og som oftest skal du bestille den fra en onlinebutik.

Anbefalede: