Sådan Indstilles Kanaler På En Satellit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles Kanaler På En Satellit
Sådan Indstilles Kanaler På En Satellit

Video: Sådan Indstilles Kanaler På En Satellit

Video: Sådan Indstilles Kanaler På En Satellit
Video: Как повторно сканировать каналы на телевизоре Samsung 2024, Kan
Anonim

For at se satellit-tv er det ikke nok at have en parabol, tuner, tv eller computer. Det er nødvendigt at konfigurere modtagelsen af signalet fra transponderen til modtageren korrekt. For at gøre dette kan du ringe til guiden, eller du kan selv udføre alle manipulationer.

Sådan indstilles kanaler på en satellit
Sådan indstilles kanaler på en satellit

Er det nødvendigt

  • - DVB PCI bkb USB-kort;
  • - ProgDVB-program.

Instruktioner

Trin 1

Installer og indstil antennen til den valgte satellit, lad os sige, at den bliver Express_AM22 53e. Hvis du ser satellit-tv på en computer, skal du bruge et satellit-DVB PCI eller USB Skystar 2-kort for at finde kanaler på en satellit. Derudover skal du installere ProgDVB-programmet på din pc, det er stadig bedre end konkurrenterne i kvalitet og pålidelighed., skal du kun have en processor med en frekvens på mindst 1,5 GHz.

Trin 2

Åbn fanen "Indstillinger" og markér afkrydsningsfeltet for din enhed, for eksempel Skystar 2. Gå til "DiSEqC og udbydere" i den samme fane, og indstil den ønskede satellit, hvis du har en parabol konfigureret til flere satellitter eller en motoren bruges til at rotere den, og vælg derefter alt brugt eller synligt for dit område. Respektivt på venstre side og indstil DiSEqC position.

Trin 3

Åbn fanen Kanalliste. Hvis du ikke ved, hvilken transponder du har brug for, skal du vælge fanen i rullemenuen "Blind søgning", programmet scanner alle transponderfrekvenser, det har på satellitten eller satellitterne. I tilfælde af at den ønskede kanal ikke blev fundet, skal du bruge siderne www.lyngsat.com eller www.flysat.com. Vælg en kanal, skriv parametrene for transponderen, hvorfra den udsendes, ned

Trin 4

Åbn fanen "Kanalliste", vælg "Scan transponder", marker den ønskede satellit i menuen "Satellit", indtast manuelt frekvens, polarisering og hastighed i henhold til parametrene. Klik på fanen Forpligtelse. To striber skal "løbe" ovenfra, som viser signalets "niveau" og "kvalitet".

Trin 5

Klik på knappen Scan. De fundne kanaler vises i vinduet til venstre. Klik på knappen "Gem", og de vises i venstre del af ProgDVB-hovedvinduet. Åbne (FTA) kanaler fremhæves i grønt, lukket - i rødt. Klik på en åben tv-kanal. Billedet vises i højre side af vinduet efter 1-2 sekunder. For at se private kanaler kan du bruge specielle plugins til ProgDVB: MD Yanksee, s2emu og vPlug. Indstil de resterende kanaler på satellitten på samme måde.

Anbefalede: