Sådan Indstilles En NTV-antenne Til En Satellit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles En NTV-antenne Til En Satellit
Sådan Indstilles En NTV-antenne Til En Satellit
Anonim

Efter køb og installation af en parabolantenne kommer dens korrekte indstilling i højsædet. Du kan bruge en betalt tjeneste ved at ringe til antennemasteren, eller du kan gøre det selv eller med en assistent. Det er nok at kende satellitens position og parametrene for dens transpondere. Denne information er tilgængelig på www.lyngsat.com.

Sådan indstilles en NTV-antenne til en satellit
Sådan indstilles en NTV-antenne til en satellit

Er det nødvendigt

  • - satellitmodtager (tuner)
  • - tv.

Instruktioner

Trin 1

Installer parabolantenne et sted, hvor der ikke er nogen genstande, der dækker den. Disse inkluderer høje træer med en spredende krone og tilstødende bygninger. Da satellitten NTV + eller Eutelsat W4 ligger strengt mod syd, er det bedst at indstille den i retning af solen. Klokken 13.00 Moskva-tid ligger den lige i denne retning. Desuden skal antennens placeringsvinkel eller tiltvinkel være kendt. For eksempel vil den i den sydlige del af Rusland være rettet opad omkring 45 grader, i Moskva vil den stå næsten lodret, i Skt. Petersborg vil den se”i jorden”. Dette skyldes krumningen af det forskudte parabolspejl.

Trin 2

Installer en cirkulær polariseret konverter på parabolantenne, helst med stikket nedad, så fugt ikke kommer ind. Tilslut koaksialkablet fra konverteren til modtageren og fra det til tv'et. Tænd for tuneren. Find modtagerkanalen på dit tv. Brug knapperne på fjernbetjeningen til tuneren til at indstille NTV + -infokanalen i menuen i henhold til parametrene 11900 R 27500. Når 0% signalkvalitet og 0% effekt er indstillet i kanalvinduet, skal du dreje antennen til venstre- ret. Efter at have passeret sektoren skal du hæve eller sænke underkop en grad og scanne horisonten igen. Hvis der ikke er NTV + -satellit i tunerindstillingerne, skal du indstille Eutelsat W4-satellitten (lokal oscillatorfrekvens 10750) i menuen, tænde for omformerens strøm, DiSEqC-indgang, slukke og prøve igen at finde kanaler på NTV + -transponderen.

Trin 3

Fix antennen efter et stærkt signal vises. Det ses af ændringen i procentværdierne for signalstyrken og effekten i kanalvinduet. På samme måde skal du indstille parabolantennen til FTA (åben) NTV-kanal på ABS 1 75e-satellitten. Det er placeret på 12640V22000 transponderen. Dette kræver en Ku-bånds lineær konverter, disse tekniske data er skrevet på sagen. Satellit ABS 1 75e er placeret til venstre for Eutelsat W4-satellitten.

Anbefalede: