Sådan Fastlægges En Takstplan I Megafon-netværket

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fastlægges En Takstplan I Megafon-netværket
Sådan Fastlægges En Takstplan I Megafon-netværket

Video: Sådan Fastlægges En Takstplan I Megafon-netværket

Video: Sådan Fastlægges En Takstplan I Megafon-netværket
Video: МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ БАЛАНС / МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ ТАРИФ, МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ СВОЙ НОМЕР 2024, Kan
Anonim

For at bestemme den aktuelle takstplan i mobiloperatørens netværk "Megafon" er det nok at bruge specielle kommandoer på telefonen eller besøge virksomhedens officielle hjemmeside. Når du har lært disse oplysninger, kan du overveje, om det er hensigtsmæssigt og skifte til en mere gunstig takst.

Sådan fastlægges en takstplan i Megafon-netværket
Sådan fastlægges en takstplan i Megafon-netværket

Instruktioner

Trin 1

Besøg Megafon-webstedet på https://moscow.megafon.ru. Inden du begynder at arbejde med webstedet, skal du ændre region. For at gøre dette skal du klikke på den relevante markeringspil, der ligger i nærheden af mobiloperatørens logo. Derefter kan du sikkert gå til "Service Guide" -tjenesten, hvis link er øverst til højre nær søgevinduet.

Trin 2

Log ind på Service Guide-systemet. For at gøre dette skal du indtaste dit telefonnummer og den tilsvarende adgangskode i loginformularen. Hvis sidstnævnte er ukendt for dig, skal du læse oplysningerne på det tilsvarende link. Hvis du bruger denne tjeneste første gang, skal du ringe * 105 * 00 # på din telefon. Hvis du har glemt den adgangskode, du modtog tidligere, skal du ringe * 105 * 01 #. Under alle omstændigheder vil du modtage et svar med en bestemt kombination, der giver dig mulighed for at indtaste den personlige konto i "Service Guide"

Trin 3

Gå til kontosaldooplysningerne. Klik på linket "Abonnentstatus". Her kan du læse forskellige oplysninger, blandt hvilke din aktuelle takstplan i Megafon-netværket vil blive angivet. Der er en tilsvarende knap til at ændre taksten.

Trin 4

Ring til Megafon helpdesk på 8-800-333-05-00. I tonetilstand gives visse oplysninger. Efter instruktionerne skal du trykke på visse knapper for at kontakte operatøren. Du kan tjekke med ham den aktuelle takstplan og dens funktioner.

Trin 5

Brug Megafon-virksomhedens referencenumre til at bestemme den aktuelle takst. Ring 0555, en kombination af * 105 # eller * 100 #. Nogle gange er der blandt andet angivet en takstplan i dem. Derudover er der visse numre, der er gyldige for det område, hvor telefonen er registreret. For eksempel, for numre, der er relateret til Ural-grenen, skal du ringe * 225 # og gå til afsnittet "Din tarif".

Anbefalede: