Sådan Får Du Vist Din Takstplan

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist Din Takstplan
Sådan Får Du Vist Din Takstplan

Video: Sådan Får Du Vist Din Takstplan

Video: Sådan Får Du Vist Din Takstplan
Video: Sådan vedligeholder du din græsplæne 2024, Kan
Anonim

Hvis du ikke er bekendt med din takstplan, ikke kender dens parametre, de nøjagtige omkostninger ved alle tjenester, så kan du bruge et specielt nummer til at finde ud af alt dette. Alle større teleoperatører har sådanne numre.

Sådan får du vist din takstplan
Sådan får du vist din takstplan

Instruktioner

Trin 1

Abonnenter på Megafon-operatøren kan finde ud af den aktuelle takstplan i enhver kommunikationssalon eller i kundesupportcentret. Der vil specialister give dig de nødvendige oplysninger eller ændre taksten på din anmodning, hvis den aktuelle ikke passer dig. Du kan finde ud af om placeringen af kommunikationssaloner på Megafon-selskabets officielle hjemmeside i det tilsvarende afsnit.

Trin 2

Megafon-abonnenter kan også lære mere om deres takstplan gennem selvbetjeningssystemet "Service-Guide". For at kunne bruge det skal du logge ind (indtast din adgangskode og dit brugernavn). Derefter skal du klikke på fanen, der vises under navnet "For kontraktabonnenter". For at få information om taksten vil det være nyttigt at have et kort abonnenttjeneste nummer 500.

Trin 3

"Interactive Assistant" er et andet system fra Megafon-operatøren, som giver dig ikke kun mulighed for at stifte bekendtskab med alle takster, men også at lære om de leverede tjenester, modtage de seneste nyheder og gå ind i Service-Guide selvbetjeningssystemet. "Interaktiv assistent" er en informationskiosk udstyret med et 3G-modem. Du kan finde sådanne kiosker i kommunikationssaloner eller i Megafon servicekontorer. Forresten er deres brug gratis.

Trin 4

Andre russiske teleoperatører har også numre, hvormed abonnenter kan få oplysninger om egenskaberne ved deres takstplan. I Beeline er dette nummer f.eks. * 110 * 05 #. Men i MTS vil sådanne oplysninger være tilgængelige i virksomhedens kontaktcenter eller via "Internet Assistant". For at komme ind i dette system skal du have et brugernavn og en adgangskode. Login er dit mobiltelefonnummer, og du skal selv indstille adgangskoden. Til dette er der et specielt nummer * 111 * 25 # samt 1118.

Anbefalede: