Sådan Tilsluttes Antennen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Antennen
Sådan Tilsluttes Antennen

Video: Sådan Tilsluttes Antennen

Video: Sådan Tilsluttes Antennen
Video: 10 Hvordan stueantennen samles og tilsluttes korrekt 1080p 2024, April
Anonim

Satellit-tv bliver mere og mere populært. Konventionelle antenner kan ikke give den ønskede billedkvalitet. Men ved hjælp af en skål kan alle se tv-kanaler i digitalt format. Det koster meget at købe det udstyr, du har brug for, så folk leder nogle gange efter måder at spare penge på. For eksempel kan du selv forbinde dit tv til en parabolantenne. Alle moderne tv-satellitter fungerer i Ku-båndet (10, 7-12, 7 GHz).

Sådan tilsluttes antennen
Sådan tilsluttes antennen

Instruktioner

Trin 1

Først skal du vælge et sted til installation af parabolantenne. Det er vigtigt, at udsigten fra installationspunktet til satellitten er åben. Alle satellitter er placeret i sydlig retning fra sydvest til sydøst. Du kan beregne bækkenets position ved hjælp af to formler.

Formel til beregning af højdevinklen:

F = arctan {[Cos (g2 - g1) x Cos (v) - 0.151] / sqrt (1 - Cos2 (g2 - g1) x Cos2 (v)]}

Formel til beregning af azimut:

φ = 180 ° + arctan {tan (g2 - g1) / sin (v)}

g1 er satellitens længdegrad, g2 er den modtagende lokalitets længde, v er den modtagende lokalitets bredde.

SATTV-programmet hjælper dig også i denne sag.

Trin 2

Sørg for, at der slet ikke er nogen forhindringer. Bygninger, træer - alt dette vil være en hindring. Men på samme tid skal antennen placeres et let tilgængeligt sted for dig.

Monteringsvejledning skal medfølges af antennen. Ved at følge det nøjagtigt vil du være i stand til at klare redigeringen uden problemer. Støtten skal fastgøres meget stift. Pas på ikke at beskadige det parabolske spejl. Selv små afvigelser fører til signalforringelse.

Trin 3

Nu kan du begynde at tilslutte udstyret. I dette tilfælde skal du også være i nærheden af udstyret se tv-skærmen. Du har sandsynligvis brug for en assistent. Konverteren er forbundet med et kabel til modtageren. En mørk skærm vises. Nu skal du indstille frekvensen for modtageren ved hjælp af skærmmenuen.

Trin 4

Derefter skal du stramme skruerne, der justerer antennens bevægelse i azimut- og højderetningen. Men gør dette ikke hele vejen, men så du kan flytte bækkenet op og ned og til venstre og højre, gør en indsats. I dette tilfælde skal antennen være stille, hvis den ikke berøres.

Trin 5

Så kan du begynde at scanne himlen. Efter at have sørget for, at signalet er så klart som muligt, og billedet er godt, skal du rette bækkenet helt. Din parabol er sluttet til tv'et og er klar til at glæde dig med kvalitets-tv.

Anbefalede: