Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Satellit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Satellit
Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Satellit

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Satellit

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Satellit
Video: Shaitan & Bismillah || Power Of Bismillah || Shaitan and Namaz || Zahid Noor 2024, Marts
Anonim

Den digitale kvalitet af satellit-tv er meget forskellig fra traditionelt jordbaseret tv. Derudover har abonnenten mulighed for samtidig at modtage højhastighedsinternetpakker med tv-programmer. Alt dette kan gøres hvor som helst, hvor der er et satellitdækningsområde. Dette er dog ikke alt - på steder, hvor ikke kun kabelforbundet, men også trådløs kommunikation er utilgængelig, giver installationen af en tovejsantenne (modtag-retur) dig mulighed for let at kommunikere med hele verden.

Sådan tilsluttes et tv til en satellit
Sådan tilsluttes et tv til en satellit

Er det nødvendigt

satellitmodtager

Instruktioner

Trin 1

Vælg den tv-udbyder, hvis signaler du vil modtage. Det skal udsendes fra en satellit, der er tilgængelig til modtagelse i dit område. Dette kan bestemmes på virksomhedens officielle hjemmeside eller på portaler på www.lyngsat.com eller www.flysat.com. Bestem diameteren på det modtagende spejl på parabolantennen og rækkevidden til konverteren - Ku (lineær eller cirkulær) og C-bånd. Disse data kan også bestemmes på disse websteder.

Trin 2

Tilslut koaksialkablet til konverterstikket, og sørg for, at "skjoldet" ikke har kontakt med den centrale kerne. Sæt et specielt F-stik i enden. Træk satellitmodtageren ud af stikkontakten. Tilslut den anden ende af kablet til dets LBN-stik og antennestikket til tv'ets antennestik. Derudover kan tuneren tilsluttes en tv-modtager ved hjælp af en "tulipan", HDMI-udgang og S-videostik.

Trin 3

Tænd modtageren, og indstil UHF-kanalen på tv'et, hvor satellit-tv vil blive sendt i fremtiden. Aktivering af programmer er kun mulig fra tuner-fjernbetjeningen eller knapperne på frontpanelet. Modtagerens stænkskærm vises på tv-skærmen.

Trin 4

Tryk på knappen "Menu" på fjernbetjeningen eller panelet. Vælg fanen "Antenne", "Konfigurer enheder", "Satellitter" eller lignende. Definer navnet på den satellit, der indstilles, ved hjælp af knapperne til højre eller til venstre, hvis den ikke er der, skal du indtaste dens navn på fanen "Rediger". Vælg det. Nederst i indstillingsvinduet vil der være: 0% - signalstyrke, 0% - kvalitet.

Trin 5

Bestem retningen til satellitten. For at gøre dette skal du gå til webstedet https://www.dishpointer.com. Indtast navnet på din by eller dens geografiske koordinater i søgefeltet. På det viste kort skal du vælge din nøjagtige placering og klikke på den. Vælg den satellit, der skal konfigureres, på rullemenuen under søgefeltet. Klik på den. En grøn vektor vises på kortet for at angive retningen til satellitten fra din placering. Derudover vil bunden af kortet blive givet: Højde (antennehøjde eller hældningsvinkel, i grader), Azimuth (azimuth, i grader), LNB skæv (omformer drejes: "-" mod uret, "+ "med uret, i grader).

Trin 6

Tag et kompas, og drej parabolantennen i den retning. Indstil den omtrentlige hældningsvinkel. Begynd at scanne horisonten ved at flytte den til venstre og derefter til højre. Løft eller sænk antennen en grad efter hvert pass. Signalens udseende vil være synlig ved ændringer i effektniveauer og kvalitet i opsætningsvinduet på tv'et. Nå den maksimale værdi, og fastgør antennen. Scan satellitten med modtageren, og gem tv-kanalerne.

Anbefalede: