Hvordan Man Ringer Til Megafon

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ringer Til Megafon
Hvordan Man Ringer Til Megafon

Video: Hvordan Man Ringer Til Megafon

Video: Hvordan Man Ringer Til Megafon
Video: МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ БАЛАНС / МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ ТАРИФ, МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ СВОЙ НОМЕР 2024, Marts
Anonim

I dag har mobilbrugere ofte visse tekniske spørgsmål, i forbindelse med hvilke det bliver nødvendigt at ringe til Megafon. Du kan kontakte denne operatørs tekniske support ved hjælp af en mobiltelefon eller en computer med internetadgang.

Find ud af operatørnummeret Megafon
Find ud af operatørnummeret Megafon

Instruktioner

Trin 1

Prøv at ringe til Megafon direkte fra din mobiltelefon ved at ringe til et enkelt kort operatørnummer 0500. Derudover kan du kontakte den tekniske supporttjeneste og vælge et spørgsmål af interesse i stemmemenuen ved at ringe til 0505. Du kan ringe til Megafon-operatøren selv med en negativ saldo af midler på kontoen, så et opkald på nettet er gratis.

Trin 2

Kontroller de oplysninger, som telefonsvareren sender. Ved hjælp af et eller andet afsnit i menuen kan du få de nødvendige referencedata, aktivere eller deaktivere takster og tjenester. Sørg for, at toneopkald er aktiveret ved at trykke på stjernetasten på din telefon. Du kan ringe til operatøren Megafon direkte ved at trykke på tallet "0" eller ved at vente et stykke tid: så snart stemmeinstruktionerne er afsluttet, starter forbindelsen med operatøren automatisk.

Trin 3

Du kan ringe gratis til Megafon ikke kun fra en mobil, men også fra en fasttelefon fra hvor som helst i Rusland ved hjælp af en speciel telefonlinje 8-800-333-05-00. Du vil straks oprette forbindelse til operatøren, som vil bede om oplysninger om ethvert problem i forbindelse med Megafon-mobiltjenester. Imidlertid kan supportlinjen undertiden være optaget, så i dette tilfælde skal du ikke lægge på og bare vente et stykke tid.

Trin 4

Abonnenter kan ikke kun ringe til Megafon fra en mobiltelefon, men også kontakte det via Internettet. Åbn operatørens officielle hjemmeside, og gå til afsnittet "Abonnenthjælp" ved at klikke på det tilsvarende link på hovedsiden. Siden "Online konsulent" åbner foran dig.

Trin 5

Angiv din region på siden Megafon supportcenter, og derefter - dit navn og selve spørgsmålet. Efterlad en gyldig e-mail-adresse for at modtage et svar fra operatøren. Et returbrev ankommer inden for få dage.

Anbefalede: