Sådan Tilsluttes En Netbook Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Netbook Til Et Tv
Sådan Tilsluttes En Netbook Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes En Netbook Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes En Netbook Til Et Tv
Video: Как подключить ноутбук к телевизору через беспроводную сеть 2024, Kan
Anonim

Moderne tv kan bruges som skærme til stationære og mobile computere. Nogle netbooks kan let erstatte dyre BluRay-afspillere og andre lignende enheder.

Sådan tilsluttes en netbook til et tv
Sådan tilsluttes en netbook til et tv

Nødvendig

HDMI til HDMI-kabel

Instruktioner

Trin 1

Miniature-bærbare computere er normalt udstyret med to porte til transmission af videosignaler: D-Sub (VGA) og HDMI. Denne funktion gør det muligt at forbinde netbooks til næsten ethvert moderne tv, det være sig et plasmapanel eller et LCD-tv. Vælg den kanal, gennem hvilken du vil forbinde enhederne.

Trin 2

Naturligvis er det bedre at bruge HDMI-porten, fordi den er designet til digital billedtransmission. Dette vil sikre god billedkvalitet. Køb et HDMI til HDMI-kabel. Hvis dit tv har en DVI-port i stedet for HDMI, skal du købe en ekstra adapter. Tilslut netbook til tv'et. Denne handling kan udføres selv med enhederne tændt.

Trin 3

Åbn menuen TV-indstillinger. Find emnet "Signal Source". Vælg den port, du har tilsluttet netbogen. Fortsæt med at konfigurere din mobiltelefon. Åbn menuen Personalisering i Kontrolpanel. Vælg "Opret forbindelse til en ekstern skærm".

Trin 4

Klik på Find-knappen, og vent, mens systemet registrerer den nye skærm. Vælg nu tv-ikonet, og aktiver elementet "Gør denne skærm til hoved". Dette giver dig mulighed for at finjustere billedparametrene.

Trin 5

Klik på netbook-skærmikonet, og vælg "Duplicate". Efter aktivering af denne parameter vises et identisk billede på begge skærme.

Trin 6

Åbn menuen for videoindstillinger på netbook. Udfør detaljerede indstillinger for det billede, der transmitteres til tv'et. Indstil frekvensen på enheden. Juster lysstyrke og kontrast. Moderne plasma-tv er i stand til at fungere ved frekvenser over 100 Hz. Den mobile computerskærm understøtter kun 60. Vælg den ønskede mulighed for hver enkelt skærm.

Anbefalede: