Sådan Overføres Kort Til Navigatoren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Kort Til Navigatoren
Sådan Overføres Kort Til Navigatoren

Video: Sådan Overføres Kort Til Navigatoren

Video: Sådan Overføres Kort Til Navigatoren
Video: Overfør en rute til en Garmin Zumo eller BMW Navigator 2024, April
Anonim

Når du arbejder med navigatoren, kan der opstå et problem: brugeren har ikke nok standardkort. I denne henseende er der opstået programmer, der giver brugeren mulighed for uafhængigt at installere kort i navigatoren.

Sådan overføres kort til navigatoren
Sådan overføres kort til navigatoren

Er det nødvendigt

Navigator, computer

Instruktioner

Trin 1

For at overføre de officielle kort til navigatoren skal du besøge producentens officielle hjemmeside, for eksempel for Garmin-navigatorer er dette https://www.garmin.ru/maps/ til Navitel - https://navitel.su/ua/support/instructions/navitel-ppc-instruction-maps/ til Avtosputnik-navigatorer - autosputnik.com, og følg de anviste instruktioner. Hvis du installerer uofficielle kort, det vil sige dem, der downloades fra Internettet, skal du kontrollere, om formatet på det downloadede kort er egnet til din navigator, dvs. sammenligne dets format med formatet på de kort, der allerede er installeret på enheden

Trin 2

Du har en Navitel-navigator, fjern derefter flashkortet med programmet og tilslut det til computeren. I rodmappen skal du oprette en mappe til downloadede kort, for eksempel mymaps, i denne mappe - en mappe med navnet på den region, som du vil tilføje, for eksempel Novgorodregion, og overføre dine kort til denne mappe.

Trin 3

Indsæt flashkortet, der er trukket ud af computeren, i navigatoren, vælg elementet "Åbn atlas" i Navitel-programmet, og vælg mappeikonet i bunden af vinduet for at oprette et nyt atlas. I det vindue, der vises, skal du vælge mappen med navnet på regionen (i vores tilfælde er det Novgorodregion), klikke på "Opret atlas", vent på, at indekseringen slutter (det kan tage op til to timer) og sæt en kontrol markere i det vindue, der vises. De installerede kort er nu tilgængelige på listen over atlasser.

Trin 4

Hvis du har en Garmin-navigator, skal du slutte din enhed til din computer. Download og installer MapSource-softwaren på din computer. Du kan finde programmet på Garmin.com under Support - Software - Kortlægningsprogrammer. Pak arkiverne med de downloadede kort ud i separate mapper, og kør INSTALL-filen for hvert kort. Start den installerede MapSource, og vælg Hjælpeprogrammer, derefter Administrer kortprodukter. På listen over tilgængelige kort, der vises i venstre hjørne, skal du vælge de ønskede kort og klikke på knappen "Send til enhed" i den øverste proceslinje. Kort bliver tilgængelige på din navigator.

Trin 5

Hvis du har en Avtosputnik-navigator, skal du overføre de downloadede kort som officielle, ved at springe over registreringstrinnet.

Anbefalede: