Sådan Indstilles Satellitkanaler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles Satellitkanaler
Sådan Indstilles Satellitkanaler

Video: Sådan Indstilles Satellitkanaler

Video: Sådan Indstilles Satellitkanaler
Video: ProjectFlow365 - Sådan indstilles brugerpræferencer 2024, Kan
Anonim

Hvis du har installeret satellitudstyr, er det nu fortsat at konfigurere det, så alle kanaler, der er angivet i passet, kan overvåges i fremragende kvalitet. Sådan gør du, er beskrevet detaljeret i instruktionerne. Hvis ikke, skal du bruge den næste metode.

Sådan indstilles satellitkanaler
Sådan indstilles satellitkanaler

Instruktioner

Trin 1

Alle kanaler er i modtagerens indstillinger. Det er bare, at modtageren ikke "ser" dem. Ligesom tv'et er denne enhed bedre at indstille manuelt. Derfor trykker vi på knappen "Menu" på fjernbetjeningen.

Trin 2

I den menu, der åbnes, finder vi punktet "Indstillinger". Måske lyder denne indskrift på en eller anden måde anderledes.

Trin 3

Her skal du indtaste en PIN-kode, sandsynligvis er det kun fire nuller. Vi går ind i det.

Trin 4

En indskrift vises. Sandsynligvis vil det være indskriften "Manuel indstilling". Her indtaster vi frekvensen, polarisationen, symbolhastigheden og korrektionskoden. Alle disse data kan findes på Internettet, hvis der stadig ikke er nogen instruktion.

Trin 5

Vi går videre i menuen. Der vil være et punkt "Avanceret". Det er ikke synligt på skærmen, det er sandsynligvis placeret nederst. Hvor indskriften "Spring kodet over", skal du trykke på "Ja".

Trin 6

Her kan du allerede lukke "Avanceret" og klikke på "Start søgning". Og så finder du de manglende kanaler.

Anbefalede: