Sådan Indstilles Gratis Satellitkanaler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles Gratis Satellitkanaler
Sådan Indstilles Gratis Satellitkanaler

Video: Sådan Indstilles Gratis Satellitkanaler

Video: Sådan Indstilles Gratis Satellitkanaler
Video: iPhone: как установить статический IP-адрес 2024, April
Anonim

Du kan se satellit-tv på din computerskærm og på tv-skærmen. I det første tilfælde skal du have et DVB-kort installeret i PCI-stikket eller tilsluttet USB-porten på computeren, i det andet - en satellitmodtager til tv'et. Resten af udstyret - en parabol, en konverter, et antennekabel - er det samme til en computer og et tv-apparat.

Sådan indstilles gratis satellitkanaler
Sådan indstilles gratis satellitkanaler

Er det nødvendigt

  • - computer eller tv
  • - satellitmodtager til TV eller DVB-kort;
  • - satellitantenne
  • - konverter;
  • - antennekabel
  • - værktøj til låsesmed og elektrisk arbejde
  • - adgang til Internettet.

Instruktioner

Trin 1

Vælg en satellit med et passende sæt gratis kanaler. Valgmuligheden er ret bred. I den centrale del af Rusland kan du se gratis russissprogede kanaler fra satellitterne Yamal 201 og 202, Intelsat 15, ABS-1, Intelsat 904, Express-AM2 og andre.

Trin 2

For at se specifikke oplysninger om disse og andre satellitter skal du indtaste satellitnavnet i søgefeltet med ordet LyngSat og klikke på den relevante søgeresultatlinje. Du føres til LyngSat.com-websidesiden. hvor i form af en tabel vises alle oplysninger om den satellit, du er interesseret i.

Trin 3

I kolonnen "Udbydernavn" finder du navnet på tv-selskaberne og de kanaler, de sender. Kolonnen "Systemkryptering" indeholder information om kanalkryptering og signalformat. Hvis der er et bogstav F foran kanalen i denne kolonne, betyder det, at kanalen ikke er krypteret, og du kan se den gratis. Signalformatet kan være DVB-S eller DVB-S2, disse oplysninger kræves, når du køber en satellitmodtager.

Trin 4

I de resterende kolonner kan du finde information om signalparametre - dens frekvens, symbolhastighed (SR), polarisering, FEC. Beam-kolonnen indeholder navnet på transponderstrålen. Tjek dækningskortet for at se, om dit hjem er inden for rækkevidde.

Trin 5

Brug det gratis satellitantennejusteringsprogram til at bestemme den nøjagtige retning til satellitten og antennens vinkel. Installer det på din computer, og indtast koordinaterne for satellitten og dit hjem i dens formularer. Som svar viser programmet værdierne for satellitazimuthen og antennens højdevinkel.

Trin 6

Installer antennen et sted, hvor den let kan modtage satellitsignalet. Peg den mod satellitten - ved hjælp af de data, der er opnået i det foregående trin. Fastgør konverteren til antennebeslaget.

Trin 7

Installer DVB-kortet i slotten på computeren, og installer dets software. Tilslut kortet til konverteren med et antennekabel. Hvis du skal se satellitkanaler på tv, skal antennekablet være tilsluttet satellitmodtageren. Tilslut modtagerens output til det tilsvarende stik på tv'et.

Trin 8

Brug en satellitfinder til nøjagtigt at orientere antennen mod satellittransponderen. De er normalt tilsluttet stikket mellem konverteren og antennekablet. Den nøjagtige procedure til arbejde med enheden er beskrevet i instruktionerne til den. Baseret på satellitfinderaflæsningerne skal du orientere antennen mod satellitten og rette den i denne position.

Trin 9

Som et resultat af dette arbejde skal et videobillede fra satellitten vises på tv-skærmen. For at se tv-kanaler på en computer skal du installere et af programmerne til at se satellit-tv, især den mest populære ProgDvb. Efter installationen skal du åbne programmet og scanne satellitten med det. Programmet placerer de opdagede kanaler i sin afspilningsliste, som kan ses af brugeren.

Anbefalede: