Sådan Gendannes Slettede Filer Fra Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Slettede Filer Fra Et USB-flashdrev
Sådan Gendannes Slettede Filer Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Gendannes Slettede Filer Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Gendannes Slettede Filer Fra Et USB-flashdrev
Video: USB Team 2 0 C142 and 3 0 C143 2024, April
Anonim

Oplysninger, der findes på flytbare medier, overskrives ofte og erstattes med en ny, hvorfor det en dag kan blive nødvendigt at gendanne slettede filer fra et flashdrev. Til en sådan operation er der specielle applikationer med den passende funktionalitet.

prøv at gendanne slettede filer fra et flashdrev
prøv at gendanne slettede filer fra et flashdrev

Instruktioner

Trin 1

Brug et af de passende gratis applikationer til at gendanne slettede filer fra et USB-flashdrev. Lignende programmer kan findes på Internettet og efterfølgende installeres på en computer. Recuva har solid funktionalitet og effektivitet. Denne applikation kan ikke kun gendanne flashdrev, men også cd'er, disketter og andre medier.

Trin 2

Installer og åbn derefter Recuva. Angiv typen af filer, der skal gendannes, eller marker "Andet" for at returnere eventuelle oplysninger. Klik på "Gennemse", og vælg din USB-stick. Aktivér den dybere analyseindstilling for at forbedre søgning og gendannelse. I slutningen af proceduren vil du se resultatet. Programmet finder filer, der stadig kan "gemmes" (de fremhæves med grønt). Gule filer har lige store chancer for at blive gendannet eller helt tabt, mens røde filer ikke længere er underlagt "behandling".

Trin 3

Det indenlandske program DMDE, som ikke kræver installation, hjælper også med hurtigt og næsten fuldstændigt at gendanne filer fra et USB-flashdrev. Bare download og klik på dens startfil. Vælg dit USB-flashdrev som den ønskede enhed. Vent, indtil søgningen efter mistede filer er afsluttet. Gå til "Åbn lydstyrke".

Trin 4

Aktiver filsystemgendannelsesfunktionen. De registrerede filer vises på højre side af applikationen eller i $ Root-mappen til venstre. Højreklik på den ønskede og vælg "Gendan", og angiv derefter stien for at gemme den. Det vil ikke være muligt at gendanne alle objekter på samme tid i den gratis version, så programmet vil kun være praktisk, når du kun skal returnere et par filer.

Trin 5

Installer R.saver-applikationen, som også gendanner slettede filer. Pak arkivet ud, og kør programmet. Umiddelbart efter lanceringen udføres en hurtig scanning af tilgængelige drev. Vælg et USB-flashdrev, og start processen "Søg efter data" eller "Datagendannelse efter formatering".

Trin 6

Vent, indtil filsystemet er gendannet, som i dette tilfælde udføres ved hjælp af den unikke IntelliRAW-algoritme. Fundne datamapper vises gradvist i venstre vindue. Dette program giver dig mulighed for samtidig at gendanne hele mapper med filer og gemme oplysninger til et bestemt sted på en harddisk eller et andet medie.

Anbefalede: