Sådan Opsættes Internet MTS På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes Internet MTS På En Computer
Sådan Opsættes Internet MTS På En Computer

Video: Sådan Opsættes Internet MTS På En Computer

Video: Sådan Opsættes Internet MTS På En Computer
Video: how to install MBlaze 3G moden for your laptop or pc 2024, Kan
Anonim

MTS-abonnenter har let adgang til internettet ikke kun fra mobiltelefoner, men også fra computere. For at gøre dette er det værd at købe udstyr udviklet af virksomheden i specialiserede MTS-butikker (MTS-router, 3G-modem osv.) Og vælge den mest passende takst.

Sådan opsættes Internet MTS på en computer
Sådan opsættes Internet MTS på en computer

Er det nødvendigt

  • - MTS-telefon
  • - modem;
  • - en computer.

Instruktioner

Trin 1

MTS Connect-4-takstplanen er i øjeblikket den mest populære blandt MTS-netværkskunder, primært fordi abonnenten straks modtager et SIM-kort, et USB-modem til en computer og to måneders ubegrænset internet gratis, når han køber det. Opsætning af Internettet på din computer er let. Det tager ikke mere end fem minutter. Det er nødvendigt at indsætte et modem i computeren og tillade automatisk installation af softwaren.

Trin 2

Taksten med en internetforbindelse på en computer er udviklet specielt til iPad.

Ved at købe "MTS iPad" -taksten modtager abonnenten et Micro-SIM-kort - straks med et sæt ubegrænsede muligheder.

Trin 3

Kunder med andre takstplaner kan også have et fald i trafikhastigheden. "Unlimited-Maxi" indebærer også adgang til Internettet med trafikbegrænsninger (dog her er 500 MB pr. Dag givet, det vil sige dobbelt så meget som i "Unlimited-Mini" -muligheden). Og alligevel falder hastigheden inden for rammerne af denne mulighed, når trafikmængden overskrides. Muligheden "Ubegrænset-Super" giver en MTS-abonnent 1000 MB om dagen, men selv her falder internethastigheden, når trafikmængden overskrides. Ifølge indstillingen "Ubegrænset VIP" får brugeren 30 GB pr. Måned, men også med et fald i hastighed, når lydstyrken overskrides. For at hastigheden ikke falder i nogen af ovenstående muligheder, kan du tilslutte en "turbo-knap" fra MTS til to eller seks timers brug.

Anbefalede: