Sådan Overføres En Film Til En IPhone

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres En Film Til En IPhone
Sådan Overføres En Film Til En IPhone

Video: Sådan Overføres En Film Til En IPhone

Video: Sådan Overføres En Film Til En IPhone
Video: How to Transfer Videos from iPhone to PC (and Windows to iPhone) - UPDATED 2024, Marts
Anonim

Den største fordel ved Apple iPhone-mobiltelefonen er en temmelig stor skærm samt en ret kraftig hardwareplatform, som giver dig mulighed for at se videoer i fremragende kvalitet uden forsinkelser eller faldne rammer.

Sådan overføres en film til en iPhone
Sådan overføres en film til en iPhone

Er det nødvendigt

  • - computer med internetadgang
  • - iTunes-program;
  • - Apple IPhone.

Instruktioner

Trin 1

Forbered videofilen til at se filmen på IPhone. Videofilformatet skal være mp4. Brug en speciel applikation til at udføre konvertering. Brug for eksempel Plato Video To iPhone Converter. Du kan downloade det på linket https://www.interstar.ua/files/platovideo2iphone.exe fra producentens officielle hjemmeside. Installer og kør programmet for at forberede download af filmen på IPhone.

Trin 2

Vælg den mappe, hvor den konverterede video skal placeres. For at gøre dette skal du i programvinduet klikke på knappen Gennemse, i vinduet, der åbnes, skal du angive stien til den ønskede mappe på harddisken. I øverste højre hjørne skal du klikke på billedet af plustegnet. I dialogboksen, der åbnes, skal du angive stien til den film, du vil konvertere til Apple IPhone.

Trin 3

Klik på den ønskede fil, klik på knappen "Åbn". Programmet understøtter næsten alle kendte videoformater til at konvertere film til IPhone.

Trin 4

Forlad standardkonverteringsindstillingerne i vinduet Outputindstillinger. Hvis du vil, kan du ændre dem for eksempel for at få den bedste kvalitet eller den mindste videofilstørrelse. Klik på den store runde Start-knap, vent på, at konverteringsprocessen er afsluttet. Varigheden afhænger af styrken på din computer såvel som størrelsen på den originale videofil.

Trin 5

Start iTunes-programmet, tilslut din telefon til din computer for at kopiere filmen til IPhone. Gå til menuen Filer, vælg Føj fil til bibliotek, og angiv derefter stien til den fil, du konverterede. Klik på knappen "Åbn".

Trin 6

Gå til menuen "Enheder", klik på navnet på din telefon, i højre side af vinduet, gå til fanen "Video". Marker afkrydsningsfeltet ud for Synkroniser video samt navnet på videofilen. Klik på knappen "Anvend". Kopiering af video til IPhone er fuldført.

Anbefalede: