Sådan Installeres En Ringetone På En IPhone

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres En Ringetone På En IPhone
Sådan Installeres En Ringetone På En IPhone

Video: Sådan Installeres En Ringetone På En IPhone

Video: Sådan Installeres En Ringetone På En IPhone
Video: Make Ringtone For iPhone Using GarageBand - 2020 [Easy Method!] 2024, April
Anonim

Hvis du er ejer af en "æble" -telefon og keder dig af monotone standardopkald, kan du indstille en melodi på din iPhone, som vil glæde dig meget mere

hvordan man installerer en melodi på mount
hvordan man installerer en melodi på mount

Instruktioner

Trin 1

For at installere en ringetone på din iPhone skal du downloade iRinger, et program til redigering og oprettelse af ringetoner på din computer. Kør det, og importer den ønskede sangfil. Du skal finde musik på din computer gennem opdagelsesrejseren, som åbnes efter at have klikket på "import" -knappen i programmet.

Trin 2

IRinger-programmet konverterer filformatet fra mp3 til understøttet af iPhone m4r-lyde. Når du ser, at konverteringen er afsluttet, skal du trykke på "eksport" -knappen og derefter "gå". Derefter kan ringetonen få et navn, som du nemt kan finde den, når du installerer ringetonen på din iPhone. Klik på knappen Gem.

Trin 3

Hvis “succes” vises på iRinger-skærmen, betyder det, at din ringetone er klar til brug.

Trin 4

Start iTunes til iPhone. Hvis du ikke har dette program på din pc, skal du sørge for at installere det. Det hjælper dig ikke kun med at installere din egen melodi på din iPhone, men også til at udveksle andre filer mellem din telefon og din computer.

Trin 5

Gå til sektionen Lyde i programmet, og tilføj sangfilen til dit iTunes-bibliotek. I synkroniseringsafsnittet skal du markere feltet "Synkroniser lyde" og synkronisere din iPhone med din computer. Din yndlingssang vises i telefonens hukommelse.

Trin 6

For at installere en melodi på en iPhone skal du gå til indstillingerne, vælge sektionen "ringetoner" i menuen "lyde", sætte et flueben ud for din yndlingssang. Efter disse enkle manipulationer bliver det din iPhone.

Anbefalede: