Sådan Indstilles En Ringetone På IPhone 5

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles En Ringetone På IPhone 5
Sådan Indstilles En Ringetone På IPhone 5

Video: Sådan Indstilles En Ringetone På IPhone 5

Video: Sådan Indstilles En Ringetone På IPhone 5
Video: How to iPhone call name on calling 2024, April
Anonim

IPhone har en høj standard ringetone, men mange telefonbrugere er allerede vant til at sætte deres yndlingsmelodi på smartphoneens ringetone, hvilket ikke er så let at gøre i en Apple-enhed.

Sådan indstilles en ringetone på iPhone 5
Sådan indstilles en ringetone på iPhone 5

Instruktioner

Trin 1

Hent fra Internettet den melodi, du kan lide, og som du gerne vil ringe til din telefon. Tilslut iPhone via et kabel til computeren, og åbn iTunes-applikationen.

Trin 2

Klik på "tilføj en fil til biblioteket …" i iTunes, og vælg den ønskede sang i det vindue, der åbnes. Du kan også åbne dette vindue ved hjælp af Ctrl + O-tasterne. Kontroller, hvordan filen lyder, om den er høj, for det er meget vigtigt at høre, når de ringer til dig. Vælg en sektion af sangen, der er ca. 25 sekunder lang, men ikke mere end 30 sekunder, ellers fungerer ringetonen ikke.

Trin 3

Begynd at oprette en ringetone: højreklik på den valgte sang, vælg menupunktet "information", og i vinduet, der åbnes, fanen "parametre". I denne fane vil du se linjer med navnene "start" og "stoptid". I den første linje skal du indtaste det første sekund i det segment, du valgte, og i det andet - det sidste sekund. Klik på "OK", dialogboksen lukkes.

Trin 4

Højreklik på sangen igen, og klik nu på Opret AAC-version. En duplikat af sangen med samme navn, men cirka 30 sekunder lang, skal vises under denne sang. Grib sangen med musen ved at klikke på den med venstre knap og uden at frigive den, træk den til computerens skrivebord. I programmet kan en duplikat sang allerede slettes.

Trin 5

Din ringetone vises på skrivebordet, men i det forkerte format. Nu er det.m4a, men du har brug for.m4r. For at gøre dette skal du bare slette et bogstav i udvidelsen og skrive et andet. Hvis du ikke kan se filtypen, skal du gøre følgende for at kunne ændre den. Gå til "Kontrolpanel", som er placeret til højre i "Start" -panelet, åbn "Mappeindstillinger" -mappen, i det skal du vælge den anden "Vis" -fane, og i den, i de ekstra indstillinger, skal du fjerne markeringen i Afkrydsningsfelt "Skjul tilladelser til registrerede filtyper". Nu kan du ændre udvidelsen af enhver fil.

Trin 6

Dobbeltklik på venstre museknap på ringetonen, og den åbnes i iTunes i mappen ringetoner. Klik nu på "Synkroniser valgte lyde" ved at markere afkrydsningsfeltet ud for den nye ringetone. Efter synkronisering vises opkaldet på telefonen.

Trin 7

Frakobl telefonen fra computeren og gå til menupunktet "indstillinger", vælg derefter "lyde" og derefter "ringetone". Din nye ringetone skal vises først på listen - klik på den. Lyt til, hvis det lyder godt, og nu kan du gå ud af menuen. Når du ringer, afspilles den melodi, du har indstillet.

Anbefalede: