Sådan Installeres Spillet På En Kinesisk IPhone

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Spillet På En Kinesisk IPhone
Sådan Installeres Spillet På En Kinesisk IPhone

Video: Sådan Installeres Spillet På En Kinesisk IPhone

Video: Sådan Installeres Spillet På En Kinesisk IPhone
Video: OUKITEL C21 PRO - ДЕТАЛЬНЫЙ ОБЗОР КРАСИВОГО СМАРТФОНА 2024, Kan
Anonim

Kinesiske iPhones fremstilles under Android-operativsystemet. Dette betyder, at installationen af spil og applikationer på en sådan enhed kan udføres ved hjælp af Play Market (Google Play). Hvis dette punkt ikke findes i telefonens menu, kan installationen af det ønskede spil udføres fra computeren.

Sådan installeres spillet på en kinesisk iPhone
Sådan installeres spillet på en kinesisk iPhone

Instruktioner

Trin 1

Lås skærmen på din enhed op, og klik på genvejen til Play Market, som skal være placeret i enhedens hovedmenu. Hvis den ikke findes, har du muligvis forudinstalleret en anden applikationsbutik, for eksempel Aptoid, hvorigennem de nødvendige spil downloades. Se efter genvejen til programmet til download af spil i enhedens menu, og vælg den ved at trykke på din finger på genvejen.

Trin 2

Gå til sektionen "Spil" på applikationsskærmen. Hvis du leder efter et specifikt spil, skal du indtaste en forespørgsel med navnet i søgefeltet øverst på skærmen eller søgemenuen, hvis du bruger en anden version af applikationen.

Trin 3

Når du har valgt det ønskede spil, skal du klikke på knappen "Installer" og vente på, at meddelelsen om afslutningen af installationen vises i den øverste linje på skærmen. Klik på ikonet for det installerede spil, og kontroller dets funktionalitet. Ikke alle spil installeret på kinesisk iPhone kan køre. Hvis lanceringen mislykkes, skal du prøve at downloade en anden app fra butikken.

Trin 4

For at installere fra en computer skal du have APK-filen til det ønskede spil, som kan downloades fra tematiske ressourcer dedikeret til Android. Efter at have opnået de nødvendige filer med.apk-udvidelsen, skal du slutte enheden til computeren i flytbar disktilstand.

Trin 5

Flyt APK til et hvilket som helst bibliotek på din enhed. Hvis enheden har et USB-flashdrev, kan du kopiere de spil, du har brug for, til det. Derefter skal du frakoble telefonen fra computeren og gå til afsnittet "Filhåndtering" eller Filer i enhedens menu.

Trin 6

Kør APK-filen, der er downloadet fra din computer, og klik derefter på Tillad for at installere applikationen. Vent, indtil installationen er afsluttet, og genvejen til spillet vises i enhedens hovedmenu. For at starte skal du klikke på denne genvej. Installationen af spillet fra computeren til den kinesiske iPhone er nu afsluttet.

Anbefalede: