Sådan Skriver Du Et Frimærke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du Et Frimærke
Sådan Skriver Du Et Frimærke

Video: Sådan Skriver Du Et Frimærke

Video: Sådan Skriver Du Et Frimærke
Video: Sådan skriver du et godt CV – få gode og håndgribelige tips i denne videoguide – del 1 | Randstad 2024, April
Anonim

I kommunikationen mellem moderne mennesker er alt forbundet med informationscomputerteknologier. E-mail eller arkivering af dokumenter bliver mere praktisk for folk i forskellige aldre. Derfor bliver det nødvendigt at lære det grundlæggende ved udskrivning på en computer.

Sådan skriver du et frimærke
Sådan skriver du et frimærke

Instruktioner

Trin 1

En Windows-computer har flere dokumenter, der giver dig mulighed for at oprette udskrevet tekst. Den enkleste af disse er Notepad-tekstdokumentet. Du kan bruge den ved at åbne den via Start-menuen, Standardmappen. Notesblok er så let at bruge som muligt, hvis du bare vil lære at skrive på et computertastatur. Se på tastaturet. Bemærk, at det er multifunktionelt: Når du skifter tastaturlayoutet til "sprogbjælken", kan du bruge bogstaverne i de russiske og engelske alfabeter. Over det alfabetiske tastatur er et panel med tal og tegnsætningstegn. Knapperne "Bakspace" og "Delete" bruges til at slette tekst.

Trin 2

Når du har undersøgt placeringen af funktionstasterne, skal du begynde at skrive. Bemærk, at bogstaverne i det russiske alfabet er markeret i nederste højre hjørne af nøglen. De er normalt fremhævet i lyse farver. Prøv at skrive med alle dine fingre på én gang, selvom du har svært ved at finde de ønskede bogstaver. Derefter øges din skrivehastighed, og du kan skrive blindt.

Trin 3

Hvis du har brug for tal, skal du bare klikke på de tilsvarende taster på talelinjen. Hvis du har brug for at skrive tegnsætningstegn eller tegn, der ikke er tekst, skal du holde "Skift" -tasten nede, mens du klikker på det ønskede tegn. Brug "Skift" også, hvis du har brug for at skrive et stort bogstav. Bemærk, at du i Notepad kan redigere den udskrevne tekst, men det er ikke muligt at ændre skrifttypen eller fremhæve den i farve.

Trin 4

Hvis du har brug for at ændre skrifttypens stil og størrelse, skal du tilføje forskellige tegn, der ikke er på tastaturet. Hvis du har brug for at kontrollere stavemåden, skal du bruge WordPad og Word. Den indtastede tekst indtastes i dem på samme måde som i "Notesblok". Yderligere funktioner kan anvendes ved at klikke på bestemte knapper på "Kontekstpen": de findes over det "udskrevne ark".

Trin 5

Når du er færdig, skal du gemme den indtastede tekst. For at gøre dette skal du i øverste panel åbne fanen "File" og vælge kommandoen "Save".

Anbefalede: