Hvad Er En Smartphone Dock Til?

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er En Smartphone Dock Til?
Hvad Er En Smartphone Dock Til?

Video: Hvad Er En Smartphone Dock Til?

Video: Hvad Er En Smartphone Dock Til?
Video: HVAD ER POPL ? 2024, Kan
Anonim

Dockingstationer har længe været et af de populære smartphone-tilbehør. Hver producent har en prioritet for at sikre, at hans smartphone er den mest bekvemme at bruge. På et tidspunkt begyndte Nokia at forsyne sine enheder med en dockingstation i sættet. Bekvemmeligheden ved dette tilbehør er ubestridelig, men stadig, hvad er dets funktioner, og hvordan vælger man det?

Hvad er en smartphone dock til?
Hvad er en smartphone dock til?

Hvad er en dockingstation til?

Det fungerer som en oplader og samtidig et praktisk stativ. Du placerer din smartphone i et bestemt område ved at indsætte tilbehørstikket i det ønskede stik. Som et resultat placeres enheden jævnt, mens den oplades. Du kan desuden installere nogle applikationer til dockingstationen, så de oplysninger, du har brug for, vises på din smartphone på opladningstidspunktet, f.eks. Tidspunkt med dato, vejr osv. Meget ofte kan dockingstationer findes på kontorer - en smartphone i denne form bliver mere nyttig på skrivebordet.

Og nogle dockingstationer har allerede ekstra funktioner. I denne henseende udmærket Samsung-produkter sig. Først og fremmest vil jeg straks bemærke Samsung DeX - en meget dyr dockingstation, der kan gøre en smartphone til en rigtig computer, så du kan tilslutte et tastatur, en mus, en skærm til den. Der er muligheder med et indbygget lydsystem.

Ofte har dockingstationer til Android-smartphones kun et fodaftryk. Men du kan også finde unikke modeller: med muligheden for samtidig at oplade to eller flere smartphones. En god mulighed, hvis du har mangel på forretninger derhjemme.

Tabletindstillinger

Men for tablet-computere er dockingstationer af en lidt anden karakter. Det er et lille aftageligt tastatur - med det "tablet" vil ligne en rigtig bærbar computer. En sådan dockingstation består også af et ekstra stik, et batteri. Det er nemmest at købe en tablet med en sådan gadget med det samme end at kigge efter den separat. Oftest er det Windows-tabletter, der har en version med et tastatur. Men tablets på Android suppleres sjældent med et sådant tastatur.

Sådan vælges en dockingstation

Hvis du har en Samsung-smartphone, skal du vælge DeX, selvom denne gadget har en høj pris. Men denne mulighed er passende, hvis du har brug for at slutte enheden til en skærm. Og så er det meget muligt at klare sig med universelle dockingstationsmuligheder - de sælges i russiske butikker, eller du kan nemt bestille på kinesiske websteder, for eksempel præsenteres et stort udvalg på Aliexpress.

Men husk, at et universelt tilbehør kun kaldes det - faktisk er det slet ikke universelt. IPhone-docken skal have et lynstik. Der er muligheder med USB Type-C og micro-USB-stik. Hvis du også har et smartwatch, skal du kigge efter en kombineret dockingstation med to platforme - efter en telefon og et ur.

Konklusion

Mange producenter producerer nu en lang række dockingstationer. Men ofte gentager de simpelthen hinandens funktionalitet, den største forskel ligger kun i selve stationernes design. Derfor er der ingen problemer med at vælge et sådant tilbehør, kun hvis du leder efter en virkelig unik model med indbyggede højttalere eller andre ekstra funktioner. Og så er det meget muligt at komme af med køb af en kopi, der passer til din smartphone.

Anbefalede: