Sådan Optages En Film På En IPhone

Indholdsfortegnelse:

Sådan Optages En Film På En IPhone
Sådan Optages En Film På En IPhone

Video: Sådan Optages En Film På En IPhone

Video: Sådan Optages En Film På En IPhone
Video: Sådan her får man en skærm optager på iphone 2024, April
Anonim

Apple iPhone, ligesom iPod Touch, er ikke kun en trendy gadget, men også en fremragende multimedieafspiller. Det giver dig mulighed for ikke at kede dig på vejen og se en god film i DVD-kvalitet, mens optagelse af en film på din iPhone ikke er så vanskelig som det ser ud ved første øjekast.

Sådan optages en film på en iPhone
Sådan optages en film på en iPhone

Nødvendig

Computer, Apple iTunes-software, USB-kabel til iPhone, selve iPhone, videofil med film

Instruktioner

Trin 1

Alt hvad du behøver for at downloade en film til din iPhone er en computer med Apple iTunes installeret, en MP4-film, et USB-kabel og selve telefonen.

iTunes er et multimediebibliotek og giver dig mulighed for at synkronisere med Apple-enheder: iPod, iPhone og iPad. Du kan downloade iTunes på det officielle Apple-websted:

Slut iPhone til din computer ved hjælp af et USB-kabel. iTunes åbnes automatisk, så snart operativsystemet genkender telefonen.

Trin 2

Klik på Bibliotek i venstre kolonne i iTunes, og vælg Film. Klik derefter på "File" i den øverste kontrollinje, og vælg den filmfil, du vil tilføje, i det opdagelsesvindue, der vises. Filmen skal være i *.mp4-format. Dobbeltklik på den, og du vil se et skærmbillede fra videoen i afsnittet "Film".

Trin 3

Nu hvor filmen er føjet til iTunes, kan du oprette automatisk synkronisering, eller du kan blot trække et skærmbillede af filmen fra iTunes-hovedvinduet til iPhone-genvejen i afsnittet "Enheder", som også er placeret i venstre kolonne.

Programmet starter optagelsen af filmen på din telefon, hvilket kan tage flere minutter, afhængigt af størrelsen på videofilen.

Trin 4

Hvis billedrammernes billedopløsning er meget høj, kan Apple iTunes muligvis klage over "formatkompatibilitet". For at løse denne inkompatibilitet skal du højreklikke på videofilen i iTunes og vælge Konverter i genvejsmenuen og derefter Opret iPod eller iPhone-version. Programmet konverterer automatisk filen.

Trin 5

Hvis formatet på filmen ikke stemmer overens med *.mp4, men har filtypen *.wmv, * avi eller noget andet og ikke føjes til iTunes-biblioteket, skal du konvertere videoen. En god konverter med forudindstillede videoindstillinger til iPhone er det gratis XviD4PSP-program.

Anbefalede: