Sådan Sporer Du Din Telefon Via Satellit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sporer Du Din Telefon Via Satellit
Sådan Sporer Du Din Telefon Via Satellit

Video: Sådan Sporer Du Din Telefon Via Satellit

Video: Sådan Sporer Du Din Telefon Via Satellit
Video: 10 Inställningar du MÅSTE stänga av på din telefon!!!!! 2024, Kan
Anonim

Systemet til at søge efter en person via mobiltelefon via satellit vinder i stigende grad popularitet i dag. Denne service kan ikke kun bruges af repræsentanter for retshåndhævende myndigheder, men også af almindelige abonnenter. Det vigtigste er at vide nøjagtigt, hvordan mekanismen til sporing af mobilenheder gennem kredsløb fungerer.

Sådan sporer du din telefon via satellit
Sådan sporer du din telefon via satellit

Instruktioner

Trin 1

For at finde ud af, hvor abonnenten du er interesseret i, skal du udføre et par ret enkle manipulationer. Opret først forbindelse til satellitovervågning. Du kan gøre dette på hjemmesiden https://maps-info.ru/. Der er et afsnit "Gratis overvågning".

Trin 2

For at bruge denne tjeneste skal din telefon have en kommunikator - den kan være indbygget, den kan være tilsluttet. Det er gennem ham, at kommunikation med satellitten vil blive etableret.

Trin 3

Registrer dig i systemet og send efter anmodning alle nødvendige oplysninger - dit mobiltelefonnummer, nummeret på den telefon, du leder efter, dit login for at arbejde i systemet. Følg alle instruktioner meget nøje, ellers kan systemet ikke vise de oplysninger, du er interesseret i korrekt.

Trin 4

Når du har udført alle detaljerne, kan du begynde at arbejde med systemet. For at gøre dette skal du indtaste nummeret på den ønskede telefon i det specielt udpegede felt og klikke på knappen "Søg". Overvågningen starter med det samme. Vent bare et par sekunder, og oplysningerne om telefonens placering vises på skærmen.

Trin 5

I nogle tilfælde kan operatørerne af de virksomheder, der betjener din telefon, give dig de oplysninger, du er interesseret i, via telefonen. For at gøre dette skal du bare ringe til dit virksomhedsnummer, fortælle dem oplysninger om dig selv - navn, patronym og efternavn og også give et svar på kontrolbekræftelsesspørgsmålet. Derefter finder specialisterne i overvågningssystemet alle de oplysninger, du er interesseret i.

Anbefalede: