Sådan Skifter Du Til Tonetilstand På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skifter Du Til Tonetilstand På Din Telefon
Sådan Skifter Du Til Tonetilstand På Din Telefon

Video: Sådan Skifter Du Til Tonetilstand På Din Telefon

Video: Sådan Skifter Du Til Tonetilstand På Din Telefon
Video: FÅ DIN MOBIL TIL AT TALE - ny iphone opdatering IOS 14 2024, April
Anonim

Selvom din telefoncentral kun fungerer i pulstilstand, accepterer autoinformatorer, der er installeret i nogle organisationer, kun tonekommandoer. For at interagere med dem skal du skifte telefonen til den rigtige tilstand.

Sådan skifter du til tonetilstand på din telefon
Sådan skifter du til tonetilstand på din telefon

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ringede til nummeret på en automatisk informant ved hjælp af en mobiltelefon, fungerer det allerede for dig i tonetilstand. Hvis det viser sig, at autoinformatoren ikke reagerer på kommandoer, skal du finde det i telefonmenuen det punkt, der svarer til DTMF-signaloverførselstilstand (i forskellige telefoner kaldes det forskelligt). Tillad transmission af sådanne signaler.

Trin 2

Find ud af, om dit telefonside understøtter tonetilstand. Hvis det viser sig, at PBX'en er opgraderet og nu kan styres på denne måde, skal du skifte til tonetilstand og din hjemmetelefon, og opkaldet vil blive hurtigere betydeligt. For at gøre dette skal du finde en switch mærket PT eller Pulse-Tone på bunden eller en af sidevæggene. Skift til T- eller Tone-tilstand. Kontroller derefter, om PBX'en reagerer på tonekommandoer, og hvis ikke, skal du skifte telefonen tilbage til pulsfunktion.

Trin 3

I nogle kablede enheder (hovedsagelig udstyret med radiohåndsæt) udføres skift til tonetilstand ikke ved en mekanisk afbryder, men gennem menuen. Find placeringen af det tilsvarende menupunkt i instruktionerne eller på egen hånd.

Trin 4

Hvis PBX ikke understøtter tonetilstand, er det ubelejligt at bruge kontakten eller menuen, når det er nødvendigt at bruge en automatisk informant. Efterlad enheden skiftet til pulsfunktion, efter at du har ringet nummeret, skal du trykke på tasten med en stjerne. Enheden skifter til tonetilstand og forbliver i den, indtil du lægger på.

Trin 5

Drejeknapper og tidlige trykknaptelefoner understøtter slet ikke tonetilstand. Når du har ringet fra en sådan enhed til autoinformatoren, skal du vente på sekretærens svar og derefter bede ham om manuelt at forbinde dig med den ønskede abonnent. Hvis der ikke gives kommunikation med sekretæren, skal du bruge en særlig autonom enhed - en bipper. Bring det til mikrofonen, og tryk på knapperne med de ønskede numre.

Anbefalede: