Sådan Ringer Du Til En MTS-operatør

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ringer Du Til En MTS-operatør
Sådan Ringer Du Til En MTS-operatør

Video: Sådan Ringer Du Til En MTS-operatør

Video: Sådan Ringer Du Til En MTS-operatør
Video: MikroTik SXT LTE6 или как обойти оператора связи 2024, April
Anonim

MTS er et af de mest berømte og udbredte russiske teleselskaber ikke kun i Den Russiske Føderation, men også i SNG-landene. I øjeblikket tilbyder MTS sine kunder en bred vifte af forskellige tjenester, som alle kan lære om eller oprette forbindelse ved at ringe til operatøren.

Sådan ringer du til en MTS-operatør
Sådan ringer du til en MTS-operatør

Instruktioner

Trin 1

Brugere kan kontakte MTS-operatøren på flere måder. Først ved at ringe fra en mobiltelefon til MTS-kontaktcentret på det korte referencenummer 0890. Så snart nummeret er ringet op, vil du straks høre en hilsen i modtageren og en lille besked fra stemmeassistenten, der vil fortælle dig i detaljer hvad der skal gøres næste gang.

Trin 2

Hvis du ikke vil lytte til hele stemmemeddelelsen, eller hvis du simpelthen ikke har tid til dette, kan du fremskynde processen ved blot at trykke på "0" -tasten på tastaturet på din mobiltelefon. Derefter vil en operatør kontakte dig direkte, som du kan stille alle dine spørgsmål til.

Trin 3

Hvis du ringer i myldretiden, når netværket er overbelastet, vil du sandsynligvis ikke blive kontaktet straks med operatøren. Vi bliver nødt til at vente et par minutter, indtil nogen fra callcentret er gratis.

Trin 4

Opkald til 0890 er gratis for MTS-abonnenter, der bor i Den Russiske Føderation og Hviderusland, samt for brugere af sådanne netværk som UZDUNROBITA (Usbekistan), VivaCell-MTS (Armenien) og “M” (Ukraine).

Trin 5

På samme måde kan du ringe til MTS-operatøren fra bytelefonen. For at gøre dette skal du ringe nummeret i det internationale format: + landekode - by eller bykode - abonnentnummer. For at ringe til en MTS-operatør i Moskva-regionen vil nummeret se sådan ud: +7 - 495 - 7660166. I stedet for plustegnet "+" før "7" er det også tilladt at ringe to nuller ("00"). Dette opkald er også gratis for alle ovennævnte netværk og regioner.

Trin 6

Hvis du vil ringe til MTS-operatøren fra nummeret på en anden mobiloperatør, skal du ringe op til nummeret startende med cifrene "8 800". I dette tilfælde vil dette nummer være: 8-800-3330890.

Trin 7

Som nævnt ovenfor er de to sidstnævnte tal kun gyldige på Moskva-regionens område. For at finde ud af nummeret på operatøren "MTS" i regionen, hvor du i øjeblikket bor, slapper af eller er på forretningsrejse, skal du bare ringe til referencetjenesten for bynumre "09".

Trin 8

Du kan også finde ud af nummeret ved at gå til mobiloperatørens officielle hjemmeside. For at gøre dette skal du først og fremmest vælge den region, du har brug for, derefter i menupunktet "Hjælp og service", finde underpunktet "Kontaktcenter" og vælge det, hvorefter en side vises, hvor du kan finde ud af operatørnumre i denne region.

Anbefalede: