Sådan Kommer Du Igennem Til MTS-operatøren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Igennem Til MTS-operatøren
Sådan Kommer Du Igennem Til MTS-operatøren

Video: Sådan Kommer Du Igennem Til MTS-operatøren

Video: Sådan Kommer Du Igennem Til MTS-operatøren
Video: Влад А4 накинулся на брата 2024, April
Anonim

Hvis du har spørgsmål, når du bruger en mobiltelefon, kan du prøve at ringe til MTS-operatøren, hvis du er dens abonnent. Dette kan gøres både fra en mobil og fra en fasttelefon.

Du kan ringe til MTS-operatøren gennem et enkelt referencetjeneste nummer
Du kan ringe til MTS-operatøren gennem et enkelt referencetjeneste nummer

Instruktioner

Trin 1

Du kan ringe til MTS-operatøren ved hjælp af et enkelt kort nummer 0890, der fungerer inden for netværket. Lyt til beskeden fra telefonsvareren for instruktioner om de tilgængelige emner i helpdesk. Overgangen til dem gennemføres via stemmemenuen, så sørg for at din telefon er i tonetilstand - tryk på "*" -tasten, hvorefter du hører et kort bip.

Trin 2

Gå til det ønskede afsnit ved at trykke på den tilsvarende tast. Hvis du ikke har hørt navnet på et passende afsnit eller simpelthen ikke vil vente, kan du straks ringe til MTS-operatøren ved at trykke på "0" -tasten på din telefon. Vent et stykke tid på, at en supportperson kontakter dig. Vær opmærksom på at linjen har travlt i lang tid om aftenen, men opkaldet vil bestemt blive besvaret.

Trin 3

Hvis du abonnerer på et andet mobilfirma eller foretager et opkald fra en fasttelefon, kan du prøve at ringe til MTS-operatøren på hotline-nummeret 8-800-333-08-90. Du kan også bruge forespørgselstjenestens korte nummer, men ring det i det internationale format. For eksempel for at komme igennem til en MTS-operatør skal abonnenter på Moskva-regionen ringe til +7 (495) -766-01-66. Uanset hvilket supportnummer og hvordan du ringer, er opkaldet gratis.

Trin 4

Brug operatørens officielle hjemmeside til at kontakte MTS-supporttjenesten. Det tilsvarende afsnit findes på hovedsiden. Her kan du komponere og sende din anmodning via SMS eller e-mail med angivelse af koordinaterne til feedback. Denne metode til at få hjælp tager mere tid, så operatøren får svar inden for syv dage.

Anbefalede: