Sådan Deaktiveres "På Fuld Tillid"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres "På Fuld Tillid"
Sådan Deaktiveres "På Fuld Tillid"

Video: Sådan Deaktiveres "På Fuld Tillid"

Video: Sådan Deaktiveres
Video: Hovmod står for fald - Jeg har begået en stor fejl 2024, April
Anonim

MTS-abonnenter kan aktivere tjenesten "På fuld tillid". Det er meget praktisk for de kunder, der ikke konstant vil bekymre sig om at genopfylde deres konto. For at aktivere skal du dog bruge denne operatørs kommunikationstjenester i mindst tre måneder.

Sådan deaktiveres
Sådan deaktiveres

Instruktioner

Trin 1

Hvis der ikke længere er behov for denne service, skal du sende en SMS-besked med koden 21180 til nummer 111. Derudover er det muligt at slette "Ved fuld tillid" ved at sende kombinationen * 111 * 2118 #.

Trin 2

Ikke mindre praktisk er måden at deaktivere tjenesten via den gratis tjeneste "Internet Assistant". For at bruge det skal du følge linket https://ihelper.nnov.mts.ru/. Der kan du afvise enhver unødvendig service, hvis du går til menuen "Tariffer og tjenester". Den har emnet "Mine abonnementer". Klik på den for at få muligheden for at afmelde en bestemt tjeneste. Det samme kan gøres ved hjælp af et andet emne, det kaldes "Service Management". Gå ind i det, og du vil se hele listen over, hvad der i øjeblikket er tilsluttet på din telefon.

Trin 3

Denne selvbetjeningstjeneste har også et særligt afsnit dedikeret til tjenesten "On complete trust". Gå til det, og klik på "Connect / Disconnect" -elementet.

Trin 4

Glem dog ikke, at du ikke kan bruge "Internetassistent" med det samme. Du skal først logge ind på systemet. Derfor skal du bruge et brugernavn og en adgangskode. For at indstille en adgangskode skal du sende en SMS med teksten "25_ din adgangskode" til det korte nummer 111. Bemærk: Du kan sende en besked enten fra et mobiltelefonnummer eller via MTS-Connect-programmet. Længden af adgangskoden er begrænset, du kan kun skrive fra seks til ti tegn. De skal indeholde mindst et tal, et stort bogstav (og latin).

Trin 5

Så snart operatøren behandler anmodningen om at indstille en adgangskode, der er modtaget fra dig, vil du kunne logge ind på "Internet Assistant" -systemet. For at gøre dette skal du indtaste dit mobiltelefonnummer på webstedets hovedside i det relevante felt og angive adgangskoden og derefter klikke på knappen "Login".

Anbefalede: